Huis snel verkopen

Huis snel verkopen zonder voorbehouden

Ben jij op zoek naar een snelle manier om je huis te verkopen? Zelfwoonhuisverkopen zorgt ervoor, dat zonder een langdurig verkoopproces met bezichtigingen en onzekere biedingen, je huis snel verkocht wordt. En dit allemaal zonder enig voorbehoud. We bieden hierin volledige zekerheid en gemak!

Zekerheid voor de verkoper dat de woning snel verkocht wordt. Daardoor heb je de garantie dat een eventuele andere woning die je op het oog hebt zonder problemen en twijfel aangekocht kan worden. Zo kun je gemakkelijk en zonder zorgen doorstromen naar de nieuwe woning. Iedere situatie is  maatwerk en wij adviseren je graag bij jouw eigen situatie.

Met onze kennis van de vastgoedmarkt werken we toe naar een win-win situatie bij de verkoop van jouw woning. Zo is een snelle en veilige verkoop gegarandeerd, we rekenen géén makelaarskosten bij de verkoop van je huis. Benieuwd wie wij zijn? Bekijk dan een stuk van onze TV aflevering bij WNL Stand van Nederland op NPO;

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Nieuwbouwhuis en je huidige woning verkopen en terughuren

Soms vindt een verkoper het juist prettig om al bij het tekenen van een koopovereenkomst van een nieuwbouwwoning de zekerheid te hebben dat de huidige woning al verkocht is.

Zo is oorspronkelijk bij Zelfwoonhuisverkopen de verkoop- en terughuur constructie ontstaan. De huidige eigenaar verkoopt het huis snel en gemakkelijk voor een marktconforme prijs via Zelfwoonhuisverkopen. Vervolgens huren ze het huis voor een bepaalde tijd terug tijdens de wachtperiode voor de oplevering van de nieuwe woning. De verkoper heeft de garantie dat de woning verkocht is en de overdracht ervan vindt plaats op een gezamenlijk overeengekomen datum.

De woning wordt (tijdelijk of voor onbepaalde tijd) teruggehuurd door de verkoper. Samen met Zelfwoonhuisverkopen wordt de huurperiode bepaald en bepalen we de maandelijkse huurprijs. De wensen van de verkoper staan centraal. Door te kiezen voor Zelfwoonhuisverkopen wordt er gekozen voor gemak en flexibiliteit.

Meer informatie willen ontvangen over onze werkwijze? Geef ons vooral even een belletje, daar staan we altijd voor open!

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Je woning snel verkopen bij schulden of schuldsanering

Zelfwoonhuisverkopen helpt steeds vaker mensen, ook in samenwerking met een schuldencoach of schuldhulpverlening, die om welke reden dan ook hun huis moeten verkopen vanwege schulden. Door de verkoop van de woning, tegen een marktconforme prijs, kan degene uit de schulden komen en de woning vervolgens weer terug huren. Deze terug huur constructie passen we steeds vaker succesvol toe.

Als de knoop doorgehakt is om de woning te verkopen is er vaak behoefte aan een partij die meedenkt, betrouwbaar is en snel kan schakelen.

Hoe gaat zoiets in de praktijk? Wij komen de woning bekijken en bespreken de opties. Mocht het nodig zijn, dan zullen de mensen van Zelfwoonhuisverkopen contact opnemen met schulphulpverlening of een bewindvoerder. De notaris zal een afrekening maken van de verkoopsom en de hypotheeksom. Bij een overwaarde is het verstandig de schulden gelijk te verrekenen. Ook hier worden er gezamenlijk afspraken gemaakt over de huurprijs en huurperiode van de woning.

Zelfwoonhuisverkopen helpt mensen bij het zelf verkopen van hun woning. Een groot voordeel is dat wij géén makelaarskosten rekenen. We hebben meerdere mensen al kunnen helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Als je noodgedwongen je huis moet verkopen biedt ons concept veel mogelijkheden. Onder andere kan een aanbetaling of voorschot ook tot de mogelijkheden behoren.

Neem contact met ons op om te kijken welke constructie voor jou het beste van toepassing kan zijn.

Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×