Investeerders

Hulp bij investeren in vastgoed

Ben jij op zoek naar nieuw vastgoed aanbod? Zelfwoonhuisverkopen heeft een groot netwerk van beleggers en verkopers met regelmatig nieuw aanbod.

Koen en Marlous helpen je nieuwe beleggingspanden te vinden zonder dat je zelf hoeft te investeren in marketingkosten. Je krijgt van ons periodiek een mailtje of persoonlijke whatsapp met het nieuwste aanbod. Hoe wij dat doen? Schrijf je in via onderstaande link en we leggen alles aan je uit.

Meer hulp en advies nodig bij het investeren in vastgoed? Wij verzorgen ook coaching op maat.

hulp bij investeren in vastgoed

Schrijf je nu gratis in!

Ja, ik ontvang graag nieuw aanbod

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

investeren in vastgoed beleggingspanden vinden

Investeren in vastgoed met ons netwerk

Ben jij op zoek naar beleggingspanden? Binnen ons netwerk profiteer je van de volgende voordelen:

 • Regelmatig nieuw aanbod van beleggingspanden;
 • Geen eigen marketingkosten nodig, wij leveren de leads;
 • Geen kostbare tijd kwijt aan het zoeken naar nieuwe woningen, maar het juiste aanbod via ons;
 • Profiteer van onze kennis en connecties in de markt;
 • Begeleiding en coaching van ons indien gevraagd.

Wie zijn wij?

In 2016 zijn wij, Koen & Marlous, begonnen met het investeren in vastgoed. In een aantal jaar tijd hebben wij een actief netwerk opgebouwd van investeerders, ontwikkelaars en makelaars. Met ons vastgoedbedrijf Audacia Vastgoed kopen en verkopen wij woningen in heel Nederland. Lees ook: “Wie zijn wij

Vaak kopen wij woningen direct van de eigenaar, zonder tussenkomst van een makelaar. Wij denken dat iedereen zelf zijn huis kan verkopen en streven altijd naar een win-win situatie voor iedereen. Veel verkopers waarderen onze aanpak. Lees onze reviews, vol met persoonlijke succesverhalen van mensen die hun huis via ons verkochten.

audacia vastgoed investeren in vastgoed investeerders

Als investeerder binnen ons netwerk profiteer je van een goed rendement in combinatie met een relatief laag risicoprofiel. Wij zijn altijd op zoek naar beleggers in ons netwerk die samen met ons willen investeren in vastgoed. Ben je niet op zoek, maar heb je juist zelf beleggingspanden te koop? Ook dat horen we graag!

oa. bekend van:

Review

review investeren in vastgoed

Herman en Jennifer Poort, Alphen aan den Rijn

“Door de toenmalige woningmarkt werd het steeds lastiger om tegen een aantrekkelijke prijs een pand te kopen voor onze vastgoedportefeuille.

Funda e.d. gaf je de garantie dat je te laat zou zijn en het aanbod dat we pre-market tegen kwamen was nihil.

Toen kwamen wij in contact met Audacia Vastgoed. Doordat zij zelf ook investeren in vastgoed, weten zij waar ze het over hebben. Dit gaf ons het vertrouwen dat zij wisten waar wij naar opzoek waren. Niet veel later namen zij contact met ons op i.v.m. een appartement dat snel verkocht moest worden en aansloot op onze verwachtingen.

Na een korte bezichtiging en een prettig gesprek met de eigenares hebben wij laten weten dat wij het appartement wilden kopen. Binnen 2 maanden was de overdracht en nog geen 3 weken later zaten de huurders er in.

Naast dat Audacia de juiste contacten heeft en op de hoogte is van de markt was het ook heel ontspannen om dit traject samen met Audacia Vastgoed te doorlopen!”

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal