Wie zijn wij?

Waarom zelfwoonhuisverkopen?

Je huis verkopen voor een goede prijs en besparen op makelaarskosten? Dan doen wij! In 2016 zijn wij, Koen & Marlous, begonnen met het investeren in vastgoed. In een aantal jaar tijd hebben wij een actief netwerk opgebouwd van investeerders, beleggers en makelaars.

Wij zijn gestart met Zelfwoonhuisverkopen om een alternatief te bieden aan huizenverkopers. Wij snappen dat de verkoop van je huis een grote zorg kan zijn. Die zorg nemen we graag weg door snel te schakelen en zonder voorbehoud een bod te doen op je woning.

In samenspraak bepalen we de perfecte overdrachtsdatum. Je huis een periode terughuren is ook bespreekbaar. Vrij uniek dus. Wij zijn betrouwbaar en hebben ervaring met het aankopen van woningen door heel Nederland. Zo kennen wij de markt en kunnen zeer snel schakelen.

Wil jij je huis verkopen zonder veel moeite en besparen op makelaarskosten? Wacht niet te lang en neem vrijblijvend contact met ons voor een adviesgesprek!

Zelfwoonhuisverkopen in de media!  – Lees ons artikel (november 2019) van financieel adviseur Credion:

Doorgroeimogelijkheden in vastgoed voor Audacia Vastgoed

 

Doorgroeimogelijkheden

 

Vastgoedondernemer Koen Overschie is eigenaar van Audacia Vastgoed BV en Zelfwoonhuisverkopen.nl. Dit laatste is een initiatief dat gericht is op het zelf verkopen van een woning zonder tussenkomst van een makelaar. In 2016 is Koen begonnen als particuliere belegger met het aankopen van vastgoed. Twee jaar geleden kwam de ondernemer via LinkedIn in contact met Marc van den Berg, Credion adviseur in Den Haag. ‘Koen zocht een sparringpartner die voor hem van toegevoegde waarde kon zijn,’ zegt Marc. ‘Hij had al een paar panden in zijn portefeuille en wilde verder uitbreiden. Daar hebben wij hem bij geadviseerd. Inmiddels staat de teller al op negen.’

Optimaliseren en uitbouwen

Marc vertelt: ‘We hebben deze zomerperiode met name gekeken hoe we Koen zijn vastgoedportefeuille konden optimaliseren en uitbouwen. Hiervoor hebben we de NIBC Vastgoed Hypotheek ingeschakeld en daar de plannen voorgelegd. Dat resulteerde in de aankoop van twee nieuwe panden, die gedeeltelijk werden gefinancierd met de overwaarde van Koen zijn vastgoedportefeuille.

‘Omdat het contact met NIBC uitstekend is en ik een goede relatie heb met directeur Dirk van den Beukel, is er voor deze bank gekozen,’ zegt Marc. ‘We doen regelmatig zaken. Ik kan goed met Dirk sparren en we begrijpen elkaar prima. De twee panden, waarvan Koen de overwaarde wilde benutten, waren ook bij NIBC gefinancierd. Dan ben je daar al binnen. En dan zie je ook dat zo’n proces heel soepel kan lopen. Dat is ook een groot voordeel voor de klant. Koen is zelf ook heel zakenkundig en snapt goed hoe de vastgoedwereld in elkaar steekt. Hij weet waar hij over praat en regelt zijn zaken graag goed. En dat is heel prettig.’

Groei mogelijk maken

De passeerdatum van de akte was bekend. We hadden nog zo’n twee weken, dus er moest snel worden gehandeld. Dat betekende dat een en ander op korte termijn moest worden gerealiseerd. Ondanks de vakantieperiode hebben Marc en Dirk zich daar volledig voor ingezet. ‘Dirk heeft er veel effort in gestoken om een en ander op tijd voor elkaar te krijgen,’ zegt Marc. ‘Dat een directeur dit persoonlijk doet, vind ik heel bijzonder!’ ‘We hebben Koen in onze boeken, en dat scheelt’, vult Dirk aan. ‘Onze Vastgoed Hypotheek oplossing is vaak heel fijn, en dan kan het snel gaan. Daardoor was de aanvraag ook vlot geregeld. Daarnaast kent Marc onze kaders. De kans van slagen is dan groot. We vinden het leuk om groei mogelijk te maken. Ook in dit geval kon NIBC helpen door overwaarde liquide te maken, wat de eigen inbreng voor de volgende aankoop was. Zo gaat het vliegwiel draaien. Je moet wel het lef hebben om het te doen, maar Koen is een echte ondernemer en hij heeft inmiddels een mooie vastgoedportefeuille opgebouwd,’ aldus Dirk. De ‘buy to let’ markt is volop in ontwikkeling. En daar is Koen Overschie een mooi voorbeeld van.

Optimale mix

‘Marc is een deskundig adviseur die goed naar de mogelijkheden en mijn persoonlijke situatie heeft gekeken’, zegt Koen. ‘Hij denkt met je mee en reageert snel. En dat is heel prettig. Daarnaast heeft hij een groot netwerk.’ Marc: ‘Ook voor de toekomst blijven we met elkaar in contact. Er is een mooie relatie opgebouwd. Koen wil doorgroeien, zijn vastgoedportefeuille verder uitbreiden en uiteindelijk grotere projecten gaan doen. Credion kan meer bieden dan alleen het verzorgen van de financiering. We kijken naar de optimale mix.’

Lees hier het originele artikel. 

Ervaren professionals

De investeerders uit ons netwerk zien jouw woning als belegging. Deze ervaren professionals met jarenlange ervaring in het vastgoed, voldoen allemaal aan onze gedragscode.

Lees ook: “het succesverhaal van Joke uit Schiedam”

Onze Gedragscode

  • We werken zonder kosten voor de verkoper.
  • We geven een eerlijke prijs voor de woning.
  • We zoeken naar een win-win situatie voor beide partijen.
  • We passen ons aan de situatie van de verkoper aan.
  • We werken discreet en snel.
  • We betrekken je in het hele proces.

Wij gaan uit van maatwerk

Iedere situatie is anders. De één wil direct verhuizen, de ander wacht liever een jaar totdat de nieuwe woning is opgeleverd. Daarom passen we onze diensten volledig aan jouw situatie aan. Zo is het mogelijk je woning te verkopen en vervolgens terug te huren voor een marktconforme huurprijs. Hierdoor heb je geen omkijken meer naar de woning, dus ook geen zorgen over je onderhoud of hypotheeklasten. Je begrijpt het, wij denken graag met je mee en hebben meerdere gereedschappen in huis om je te helpen!

Wat vinden anderen?

Zeer aangenaam proces doorlopen met Zelfwoonhuisverkopen. Koen is klantvriendelijk, helder in zijn communicatie en schept van tevoren de juiste verwachtingen. Ik kan Zelfwoonhuisverkopen aan een ieder aanraden die zijn woning op een snelle en prettige manier wil verkopen.

Roël Donk uit Rotterdam

Mijn huis stond al een tijd te koop. In de tussentijd besloot ik het te verhuren, maar was hier niet tevreden mee. Gelukkig heb ik contact gezocht met Zelfwoonhuisverkopen, zij hebben de woning snel aangekocht.

Job, 46 jaar uit Scheveningen

Prettige mensen, die snel een faire prijs boden voor ons appartement. Ze waren ook bereid een aantal extra’s te bieden zoals een voorschot te geven en de mogelijkheid de woning niet leeg op te leveren. Groot voordeel t.o.v. een makelaar! Aanrader!

Vera Kooijman uit Rotterdam

 

Goede ervaring met deze mensen gehad. Ik wilde m’n appartement snel verkopen. Dat is gelukt en ik heb een faire prijs gekregen.

Dennis Schrauwen uit Rijswijk

  Mijn kleine appartement werd te klein voor ons gezin. Zelfwoonhuisverkopen heeft voor een oplossing gezorgd door het appartement aan te kopen en ons tijd te gunnen voor het vinden van een nieuwe woning. 

Lisa, 32 jaar uit Den Haag

 ‘Voor een snelle en eerlijke verkoop’

Veraartlaan 12
2288 GM Rijswijk (Zuid Holland)

E. info@zelfwoonhuisverkopen.nl
T. 085 - 06 06 027

KvK: 70477787

Volg ons op: