Huis verkopen Amsterdam

Huis verkopen in Amsterdam zonder makelaarskosten

Wil jij graag je huis verkopen in Amsterdam? Dan ben je bij Zelfwoonhuisverkopen aan het juiste adres. Wij kunnen bemiddelen tussen jou en ons netwerk van investeerders. Dit doen wij onafhankelijk en kosteloos. Door je huis aan een investeerder te verkopen, is het snel verkocht. Je krijgt er een goede prijs voor je woning en er zijn geen ontbindende voorwaarden. Zo heb je snel zekerheid én snel je geld. Bovendien betaal je géén hoge makelaarskosten. Bij ons kun je terecht voor het verkopen van een woning op de Nederlandse markt in de categorie tot € 300.000,-. Wil je exact weten hoe je zonder makelaar je woning kunt verkopen in Amsterdam? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

 • Snel huis verkopen via bemiddelaar
 • Landelijk actief
 • Géén makelaarskosten
 • Vrijblijvend adviesgesprek

zelf huis verkopen amsterdam

Zelf je huis verkopen?

Voordelen bemiddeling zonder makelaar in Amsterdam

Ben je van plan om zelf je woning te verkopen in Amsterdam? Dan bespaar je mooi de hoge makelaarskosten. Maar er zijn meer voordelen. Door ons (kosteloos) te laten bemiddelen tussen jou en ons netwerk van investeerders, is je huis snel verkocht voor een goede prijs. Bovendien zijn geen ontbindende voorwaarden zoals voorbehoud van financiering. De deal wordt snel afgerond en je ontvangt snel je geld. De overdrachtsdatum van je woning is altijd in overleg. En je kunt er zelfs voor kiezen om je huis in Amsterdam weer terug te huren.

Woning verkopen in Amsterdam? Zo werkt het.

Wil je ons laten bemiddelen bij het verkopen van je huis in Amsterdam? Dit werkt als volgt:

 1. Afspraak inplannen: neem vrijblijvend contact op voor het inplannen van een gratis adviesgesprek. Hierin bespreken we de mogelijkheden.
 2. Waardebepaling: hebben we samen een helder doel voor ogen? Dan gaan we samen naar je woning in Amsterdam voor een taxatie.
 3. Bod: op basis van de taxatie doen we je een marktconform aanbod. Accepteer je het bod? Dan komt het verkoopbedrag snel jouw kant op.

Zelfwoonhuisverkopen: dé bemiddelaar in Amsterdam

Wij beschikken over een netwerk van investeerders. Je mag rekenen op een snelle verkoop, zonder ontbindende voorwaarden voor een goede prijs. Wij bemiddelen partijloos en kosteloos voor je. Bovendien profiteer je ook nog eens van onderstaande voordelen:

 • Direct persoonlijk contact
 • Geen hoge makelaarskosten
 • Snel huis verkopen in Amsterdam via bemiddelaar
 • Klanten geven ons een 4,8 uit 5
 • Vrijblijvend adviesgesprek

Direct contact huis verkopen in Amsterdam

Wil jij snel voor een goede prijs je woning verkopen in Amsterdam? Kies er dan voor om zelf je huis te verkopen via Zelfwoonhuisverkopen. Wij zijn onafhankelijk en kunnen kosteloos voor je bemiddelen. Neem om je huis snel, zonder voorbehoud en voor een eerlijke prijs te verkopen contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 085 – 06 06 027. Mailen kan via: info@zelfwoonhuisverkopen.nl. Ook kun je gebruik maken van ons online contactformulier.

zelf je woning verkopen

Bekend van: