Voordelen

Zelf je huis verkopen? Lees hier de 8 voordelen.

1. Gratis service, geen bijkomende kosten

Je huis verkopen via zelfwoonhuisverkopen is volledig gratis. Er is geen tussenkomst van een makelaar nodig. Je hoeft niet te betalen voor kijkdagen of promotiemateriaal. Wijzelf of één van onze beleggers kopen jouw woning en dragen alle verdere kosten.

2. Directe zekerheid en duidelijkheid

Wil je je huis snel verkopen? Neem dan contact met ons op. Na ons eerste telefonisch contact kunnen wij zeer snel schakelen om een bod te doen. Hierdoor zul je direct duidelijkheid hebben over de mogelijkheden. Ga je hiermee akkoord? Dan nemen we alles uit handen. Geen verkoopstress en onzekerheid!

3. Geen tussenkomst van makelaar

Er is geen sprake van kleine lettertjes of extra bijkomende kosten, omdat we niet werken met een makelaar als tussenpersoon. Een makelaar kost tijd en gaat vaak voor het hoogste bod. Dit is niet altijd gunstig als je jouw huis snel wilt verkopen.

4. Executieverkoop voorkomen

Heb je schulden en dreigt je woonhuis de executieverkoop in te gaan? Zelfwoonhuisverkopen kan dit helpen voorkomen door snel de woning te kopen en contact op te nemen met de bank.

5. Snelle en eerlijke verkoop

Voorafgaand aan de verkoop krijg je een vrijblijvend bod op je huis. Je zit hiermee nergens aan vast. Ben je het eens met het bod? Dan kan de koop erg snel rond zijn. Het bod is marktconform en toegepast op jouw situatie.

6. Snelle betaling mogelijk

Ben je onverhoopt gedwongen om je woning te verkopen? Zodra alles geregeld is en de verkoop officieel rond is, zul je direct het geld ontvangen. Ook is er een aanbetaling mogelijk.

7. Mogelijkheid tot huren eigen woning

Moet je jouw huis gedwongen verkopen, maar wil je er nog wel in blijven wonen? Of kom je door een aflossingsvrije hypotheek met een restschuld te zitten? Onze investeerders kopen jouw huis vaak om te verhuren. Je kunt dus ook zelf de huurder worden van je eigen woning!

8. Alles geregeld

Als je met ons in zee gaat, nemen wij alles van je over. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om promotie, kijkdagen of ingewikkelde contracten. Uiteraard zullen we alles uitgebreid met je overleggen.

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews