Huis verkopen zonder makelaar

Huis verkopen zonder makelaar: géén hoge kosten

Direct je huis verkopen zonder makelaar? Zo bespaar je eenvoudig tijd en geld. Hoe? Door je huis snel te verkopen via Zelfwoonhuisverkopen. Wij kopen eengezinswoningen en appartementen in heel Nederland. Uit eigen middelen of via ons netwerk van investeerders. Wij zorgen voor een win-win situatie. Het voordeel is dat je direct je huis verkoopt zonder voorbehouden en voor een eerlijke prijs. Zo heb je direct zekerheid, veel gemak en beperk je de risico’s. Wij nemen je alles uit handen, ook de extra kosten. Meer weten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

huis verkopen zonder makelaar

Je huis verkopen in 3 stappen

Zo verloopt de gratis waardebepaling

1. Afspraak inplannen

marloes Zelfwoonhuisverkopen

Je neemt contact met ons op via email, telefoon of het contactformulier op onze website. Tijdens een eerste gesprek (vrijblijvend) bekijken we jouw situatie en hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

2. Waardebepaling

Zelfwoonhuisverkopen koen

Wil je door? Dan gaan we samen je huis bekijken om de waarde in te schatten. Ook kijken we naar je andere wensen zoals overdrachtsdatum of eventueel een periode terughuren van de woning. Jij mag het zeggen!

3. Bod op je huis

Snel huis verkopen

Wij doen je een passend bod. Accepteer je dit? Gefeliciteerd, wij regelen direct de administratieve afhandeling en jij hebt een zorgeloze verkoop met veel gemak.

waarom huis verkopen zonder makelaar

Waarom huis verkopen zonder makelaar?

Je huis verkopen zonder risico's doe je eenvoudig zelf. Daar heb je geen dure makelaar voor nodig. Kies je ervoor om zelf je huis te verkopen via Zelfwoonhuisverkopen? Dan zijn dit alle voordelen van het verkopen zonder makelaar op een rijtje:

 • Snel huis verkopen via bemiddelaar
 • Geen hoge makelaarskosten
 • Direct persoonlijk contact
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Klanten geven ons een 4,8 uit 5

Het voordeel van zelf je huis verkopen

Snel en makkelijk zelf je huis verkopen zonder makelaar. Er zijn meerdere situaties denkbaar waarin je direct snel je huis wilt verkopen. Natuurlijk wil je naast snel verkopen, ook een goede prijs en zo weinig mogelijk gedoe. Een woonhuis verkopen kan stressvol en tijdrovend zijn, en misschien ben je bang voor eventuele risico’s. Een makelaar kan je deze problemen uit handen nemen. Deze rekent echter wel makelaarskosten, en deze zijn niet mals. Door zelf je huis via ons te verkopen heb je géén hoge makelaarskosten, maar wel direct zekerheid en géén gedoe.

snel je huis verkopen zonder makelaar

Wij kopen je huis zonder bijkomende kosten

Direct je huis verkopen zonder makelaar. Dit kan snel en zonder risico’s voor een eerlijke prijs. Zo heb je snel zekerheid en kun je flink besparen op de makelaarskosten. Door je huis aan ons te verkopen, ben je verzekerd van een snelle verkoop. De overdrachtsdatum wordt in samenspraak met jou bepaald. Liever wat verder in de toekomst of eerst je huis nog een tijdje terughuren? Het is allemaal mogelijk. Zelfwoonhuisverkopen is een betrouwbare partij met een groot netwerk. Wij hebben ervaring met het kopen van woonhuizen in heel Nederland. Wij kennen de markt door en door en kunnen snel schakelen.

‘Voor een snelle en eerlijke verkoop van je huis ’

Eenvoudig en zonder zorgen zelf je huis verkopen

Wil je je huis verkopen zonder makelaar, maar zie je al op tegen: de bezichtigingen, de hoge kosten van een makelaar, de tijd die je er aan kwijt bent en de onzekerheid die dat met zich mee brengt? Door je huis via ons te verkopen beperk je de risico’s. Wij bieden je een marktconforme prijs en kunnen snel schakelen. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Een oplossing voor jouw situatie

Een makelaar gaat vaak voor het hoogste bod en niet per se voor de snelste verkoop. Hierdoor zit je lang in onzekerheid. Wij denken wél met je mee en gaan altijd voor een win-win oplossing. Zo beperk je de risico’s. Zit jij bijvoorbeeld in één van de volgende situaties en wil je snel je huis verkopen zonder makelaar? Dan kunnen wij je helpen:

 • Overwaarde te gelde maken om schulden mee af te lossen
 • Als je snel en voordelig van een beleggingspand af wilt
 • Je huis verkopen en vervolgens zelf terug willen huren
 • Lig je in een (echt)scheiding en kun je de hypotheek niet meer opbrengen
 • Je verhuurt zelf een huis, maar dit geeft teveel stress
 • Inkomensverlies na het verliezen van je baan
 • Je gaat samenwonen en hebt een huis over/dubbele lasten

oa. bekend van:

Verkopen via Zelfwoonhuisverkopen: zo werkt het

Wil je zelf je huis verkopen zonder makelaar? Doe dit dan via ons. Zo verkoop je jouw huis snel en zonder risico’s voor een goede prijs. Hierbij nemen we je alles uit handen. Ook eventuele extra kosten zijn volledig voor onze rekening. In tegenstelling tot een makelaar is onze service ook nog eens volledig kosteloos. Omdat je verkoopt aan een investeerder, heb je bovendien niet te maken met kopers die snel hun nieuwe huis in willen. Zo heb je alle vrijheid om zelf de overdrachtsdatum bepalen. Zelf je huis verkopen via Zelfwoonhuisverkopen geeft je 100% duidelijkheid en zekerheid. Je sluit dan veel risico’s uit. Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Zelf je huis verkopen zonder makelaar? Bel ons.

Wie zijn/haar huis zelf wil verkopen zonder makelaar, is bij Zelfwoonhuisverkopen aan het juiste adres. Zo verkoop je je huis snel en zonder hoge makelaarskosten. Wil je meer weten of een gratis adviesgesprek? Vul dan het online contactformulier in op onze website. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op: 085 – 06 06 027 en kun je ons mailen via: info@zelfwoonhuisverkopen.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Voor een snelle en eerlijke verkoop van je huis

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×