Onze werkwijze

Zelf je huis verkopen?

Er zijn verschillende situaties waarin het nodig is om je huis zelf te verkopen. Bijvoorbeeld doordat de hypotheek te hoog wordt na het verliezen van je baan, doordat je huis leeg komt te staan bij samenwonen of doordat er problemen zijn met de bank. Ook je huis verhuren verloopt niet altijd probleemloos. Al met al kan dit leiden tot stress, vooral als een woning snel verkocht moet worden. Om van deze stress af te komen, kun je de verkoop uit handen geven aan een makelaar. Deze rekent al gauw hoge kosten. Daarnaast gaat een makelaar vaak voor het hoogste bod, en niet per se voor de snelste verkoop. Irritant! Wij denken wél met je mee en gaan altijd voor een win-win situatie bij de verkoop van jouw huis! Lees hieronder onze werkwijze om te weten hoe wij jou kunnen helpen.

 

Nadelen verkoop via makelaar

 • Lang te koop staande woning
 • Financiële onzekerheid
 • Altijd opgeruimd huis voor bezichtigingen
 • Stress over de uiteindelijke verkoopprijs
 • Bijkomende kosten en ingewikkelde administratie

 

 

Werkwijze

Wij kopen jouw woning! Wij gaan wél voor de snelste en beste verkoop. Wij nemen je hierbij alles uit handen.
Ook de extra kosten! Deze service is dus volledig gratis.

Stap 1

Zodra je contact met ons opneemt, kijken wij naar jouw situatie.

 • Waarom wil je jouw woning verkopen?
 • Wat is de woning waard?
 • Hoe kunnen wij je helpen?

Stap 2

Vervolgens kijken wij binnen onze eigen mogelijkheden en netwerk van investeerders. Deze investeerders zijn juist op zoek naar aanbod. Vaak ontvang je binnen 48 uur een richtprijs en een definitief bod zonder voorbehouden.

Stap 3

Ga je hiermee akkoord? Dan doorlopen we het hele proces. We bespreken in overleg de opleveringsdatum en stellen de koopakte op. Hier hoef je zelf verder niets voor te doen. Wij betalen de kosten!

Je hebt niet te maken met kopers die het huis snel willen betrekken, je bepaalt zelf de datum van overdracht. Ga dus voor 100% duidelijkheid en zekerheid!

Geen stress en lasten

Het resultaat:

 • Je kunt snel je woning verkopen, zonder al te veel stress, lasten, en onzekerheid;
 • Geen ontbindende voorwaarden bij de koopakte;
 • Bepaal zelf je opleverdatum;
 • Tijd en ruimte om op zoek te gaan naar nieuwe woonruimte;
 • Snel geld beschikbaar;
 • Geen dubbele lasten meer.

Wil je jouw woning verkopen of heb je vragen over onze werkwijze?

Bel 085 06 06 027 voor direct meer informatie.

Wat vinden anderen?

Zeer aangenaam proces doorlopen met Zelfwoonhuisverkopen. Koen is klantvriendelijk, helder in zijn communicatie en schept van tevoren de juiste verwachtingen. Ik kan Zelfwoonhuisverkopen aan een ieder aanraden die zijn woning op een snelle en prettige manier wil verkopen.

Roël Donk uit Rotterdam

Mijn huis stond al een tijd te koop. In de tussentijd besloot ik het te verhuren, maar was hier niet tevreden mee. Gelukkig heb ik contact gezocht met Zelfwoonhuisverkopen, zij hebben de woning snel aangekocht.

Job, 46 jaar uit Scheveningen

Prettige mensen, die snel een faire prijs boden voor ons appartement. Ze waren ook bereid een aantal extra’s te bieden zoals een voorschot te geven en de mogelijkheid de woning niet leeg op te leveren. Groot voordeel t.o.v. een makelaar! Aanrader!

Vera Kooijman uit Rotterdam

 

Goede ervaring met deze mensen gehad. Ik wilde m’n appartement snel verkopen. Dat is gelukt en ik heb een faire prijs gekregen.

Dennis Schrauwen uit Rijswijk

  Mijn kleine appartement werd te klein voor ons gezin. Zelfwoonhuisverkopen heeft voor een oplossing gezorgd door het appartement aan te kopen en ons tijd te gunnen voor het vinden van een nieuwe woning. 

Lisa, 32 jaar uit Den Haag

Veraartlaan 12
2288 GM Rijswijk (Zuid Holland)

E. info@zelfwoonhuisverkopen.nl
T. 085 - 06 06 027

KvK: 70477787

Volg ons op: