KENNISMAKING AANVRAGEN

Wie zijn wij

Waarom Zelfwoonhuisverkopen?

Je huis verkopen voor een goede prijs en besparen op makelaarskosten? Dan doen wij! In 2016 zijn wij, Koen & Marlous, begonnen met het investeren in vastgoed. In een aantal jaar tijd hebben wij een actief netwerk opgebouwd van investeerders, beleggers en makelaars.

Wij zijn gestart met Zelfwoonhuisverkopen om een alternatief te bieden aan huizenverkopers. Wij snappen dat de verkoop van je huis een grote zorg kan zijn. Die zorg nemen we graag weg door snel te schakelen en zonder voorbehoud een bod te doen op je woning.

In samenspraak bepalen we de perfecte overdrachtsdatum. Je huis een periode terughuren is ook bespreekbaar. Vrij uniek dus. Wij zijn betrouwbaar en hebben ervaring met het aankopen van woningen door heel Nederland. Zo kennen wij de markt en kunnen zeer snel schakelen.

Wil jij je huis verkopen zonder veel moeite en besparen op makelaarskosten? Wacht niet te lang en neem vrijblijvend contact met ons voor een adviesgesprek!

Wie zijn wij

Ervaren professionals

De investeerders uit ons netwerk zien jouw woning als belegging. Deze ervaren professionals met jarenlange ervaring in het vastgoed, voldoen allemaal aan onze gedragscode.

Onze Gedragscode

 • We werken zonder kosten voor de verkoper.
 • We geven een eerlijke prijs voor de woning.
 • We zoeken naar een win-win situatie voor beide partijen.
 • We passen ons aan de situatie van de verkoper aan.
 • We werken discreet en snel.
 • We betrekken je in het hele proces.

Wij gaan uit van maatwerk

Iedere situatie is anders. De één wil direct verhuizen, de ander wacht liever een jaar totdat de nieuwe woning is opgeleverd. Daarom passen we onze diensten volledig aan jouw situatie aan. Zo is het mogelijk je woning te verkopen en vervolgens terug te huren voor een marktconforme huurprijs. Hierdoor heb je geen omkijken meer naar de woning, dus ook geen zorgen over je onderhoud of hypotheeklasten. Je begrijpt het, wij denken graag met je mee en hebben meerdere gereedschappen in huis om je te helpen!

Huis verkopen na scheiding

In heel Nederland actief

Zelfwoonhuisverkopen.nl helpt jou je huis zelf te verkopen. Wij bieden een goede prijs voor huizen in heel Nederland. Wij zijn binnen Nederland met name actief in de volgende plaatsen: Den Haag, Zoetermeer, Arnhem, Nijmegen, Breda, Almere, Groningen, Tilburg, Eindhoven, Utrecht, Apeldoorn, Rotterdam, Amsterdam.

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Voor een snelle en eerlijke verkoop van je huis