Huis verkopen Arnhem

Zelf je woning verkopen in Arnhem

Geen hoge makelaarskosten door zelf je woning te verkopen in Arnhem? Met de bemiddeling van Zelfwoonhuisverkopen heb je zo een koper gevonden. Wij beschikken over een groot netwerk en kunnen kosteloos voor je bemiddelen. Bovendien verkoop je je huis dan snel en zonder voorbehoud. Zo heb je snel zekerheid. Wil jij een woning verkopen in Arnhem onder de € 300.000,-? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

zelf huis verkopen arnhem

Zelf je huis verkopen?

Voordelig woning verkopen in Arnhem zonder makelaar

Zelf je huis verkopen in Arnhem en geen hoge makelaarskosten betalen. Wie wil dat nou niet. Zelfwoonhuisverkopen kan onpartijdig en kosteloos voor je bemiddelen in ons netwerk van investeerders. Zo vind je snel een koper voor je woning. Maar er zijn nog meer voordelen. Wij doen je een marktconform bod voor je huis zonder ontbindende voorwaarden. En de overdrachtsdatum wordt in overleg met jou bepaald. Ook heb je de optie om je huis in Arnhem na de verkoop weer terug te huren.

Huis verkopen via bemiddeling: zo werkt het

Wil je via de bemiddeling van Zelfwoonhuisverkopen zelf je huis in Arnhem verkopen? Dan hoef je geen makelaarskosten te betalen. Dit is hoe het werkt:

  1. Afspraak inplannen: plan een afspraak in voor een gratis adviesgesprek. Hierin verkennen we je wensen en de mogelijkheden.
  2. Waardebepaling: als we besluiten verder te gaan, gaan we samen naar je woning in Arnhem voor een taxatie.
  3. Bod: na de taxatie ontvang je een marktconform bod voor je huis. Bij een akkoord staat het geld snel op je rekening.

Daarom kies je voor Zelfwoonhuisverkopen

Wij beschikken over een groot netwerk van investeerders, en kunnen onpartijdig en kosteloos voor je bemiddelen. Daarnaast nemen wij je alles uit handen. Zo is je woning in Arnhem snel verkocht en heb je er zelf weinig omkijken naar. Andere voordelen van bemiddeling bij de verkoop van een woning zijn:

  • Direct persoonlijk contact
  • Klanten geven ons een 4,8 uit 5
  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Snel huis verkopen in Arnhem via bemiddelaar
  • Geen hoge makelaarskosten

Huis verkopen in Arnhem? Neem contact op.

Wil je zelf je woning in Arnhem verkopen en zo de hoge makelaarskosten uitsparen? Dan kan Zelfwoonhuisverkopen je hierbij helpen door kosteloos voor je te bemiddelen in ons netwerk van investeerders. Heb je een vraag of wil je direct een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Dan kun je ons bellen op: 085 – 06 06 027, mailen naar: info@zelfwoonhuisverkopen.nl of het online contactformulier invullen.

zelf je woning verkopen in Arnhem

Bekend van: