Huis verkopen Breda

Woning verkopen in Breda: géén makelaarskosten

Zonder tussenkomst van een makelaar zelf je huis verkopen in Breda. Dan betaal je niet de hoge makelaarskosten. Het kan eenvoudig met de bemiddeling van Zelfwoonhuisverkopen. Wij vinden snel een koper voor je woning in ons netwerk van investeerders. Je verkoopt zonder ontbindende voorwaarden tegen een eerlijke prijs. Onze service is kosteloos. Je kunt via ons een woning verkopen in Breda tot € 300.000,-. Wil je meer informatie over het zelf verkopen van je huis in Breda? Neem dan contact op voor een gratis adviesgesprek.

zelf huis verkopen breda

Zelf je huis verkopen?

Huis verkopen zonder makelaar: de voordelen

Eenvoudig zelf je huis in Breda verkopen zonder een makelaar, wie wil dat nou niet. Met bemiddeling door Zelfwoonhuisverkopen heb je snel een koper voor je woning gevonden. Wij zijn onafhankelijk en onze service is kosteloos. Zo betaal je mooi geen makelaarskosten. Maar er zijn nog meer voordelen. Het bod dat je voor je huis ontvangt is namelijk marktconform en zonder ontbindende voorwaarden. Ook stellen we de overdrachtsdatum in overleg met jou vast. En is er zelfs een mogelijkheid om je woning in Breda na verkoop weer terug te huren.

Stappenplan zelf verkopen van je huis

Je huis verkopen in Breda is eenvoudig met de bemiddeling van Zelfwoonhuisverkopen. Zo betaal je geen makelaarskosten. Dit is hoe het werkt:

  1. Afspraak inplannen: je neemt contact op voor een gratis adviesgesprek in. In dit gesprek bespreken we je wensen en de mogelijkheden.
  2. Waardebepaling: is alles duidelijk? Dan bekijken we samen je woning in Breda voor een taxatie.
  3. Bod: je ontvangt een marktconform bod voor je huis. Accepteer je het bod? Dan staat het geld snel op je rekening.

De voordelen van onafhankelijke bemiddeling

Zelfwoonhuisverkopen bemiddelt kosteloos en partijloos voor jou binnen ons investeerdersnetwerk. Wij nemen je alles uit handen, ook de extra kosten. Zo wordt zelf je woning verkopen in Breda een fluitje van een cent. De voordelen op een rijtje:

  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Snel huis verkopen via bemiddelaar
  • Geen hoge makelaarskosten
  • Direct persoonlijk contact
  • Klanten geven ons een 4,8 uit 5

Zelf je huis verkopen in Breda? Bel ons.

Door zelf je woning in Breda te verkopen, bespaar je de hoge makelaarskosten. Zelfwoonhuisverkopen kan je hierbij helpen door voor je te bemiddelen binnen ons netwerk van investeerders. Je verkoopt je woning dan snel voor een goede prijs. Meer weten of direct een gratis adviesgesprek inplannen? Bel ons dan op: 085 – 06 06 027. Ook kun je ons mailen via: info@zelfwoonhuisverkopen.nl of het contactformulier op de website invullen.

zelf je woning verkopen in breda

Bekend van: