Huis verkopen Nijmegen

Zelf je woning verkopen in Nijmegen

Je huis verkopen in Nijmegen kun je eenvoudig zelf. Via Zelfwoonhuisverkopen heb je zo een koper gevonden. Wij nemen je alles uit handen en bemiddelen kosteloos voor je binnen ons netwerk van investeerders. Zo heb je je huis snel en zonder ontbindende voorwaarden verkocht. Uiteraard ontvang je er een goede prijs voor. Je kunt bij ons terecht voor de verkoop van een woning tot € 300.000,- in heel Nederland. Wil je meer weten over hoe je zelf je woning in Nijmegen kunt verkopen zonder makelaar? Bel dan gerust voor een gratis adviesgesprek.

zelf huis verkopen in nijmegen

Zelf je huis verkopen?

De voordelen van verkopen zonder makelaar

Met bemiddeling van Zelfwoonhuisverkopen, kun je eenvoudig zelf je huis in Nijmegen verkopen zonder een makelaar. Wij vinden snel een koper voor je woning binnen ons netwerk. Onze bemiddeling is onafhankelijk en bovendien kosteloos. Zo bespaar je mooi de hoge makelaarskosten. Andere voordelen zijn: een marktconform bod zonder voorbehoud en een overdrachtsdatum die in overleg met jou wordt bepaald. Maar ook de optie om je huis terug te huren na de verkoop.

Zelf je huis verkopen in Nijmegen: zo werkt het

Een huis verkopen in Nijmegen, is helemaal niet moeilijk met bemiddeling van Zelfwoonhuisverkopen. Je huis verkopen zonder makelaarskosten werkt als volgt:

  1. Afspraak inplannen: neem gerust contact op. In een gratis adviesgesprek bespreken we je wensen en de mogelijkheden.
  2. Waardebepaling: wil je met ons samenwerken? Dan bezoeken we samen je woning in Nijmegen om deze te taxeren.
  3. Bod: je ontvangt een marktconform bod. Bereiken we overeenstemming? Dan komt het geld snel jouw kant op.

Onafhankelijke bemiddeling: dit zijn de voordelen

Zelf je woning verkopen in Nijmegen via Zelfwoonhuisverkopen heeft de nodige voordelen. Zo bemiddelen wij onafhankelijk en kosteloos voor jou binnen ons netwerk. Daarnaast nemen we je al het geregel uit handen en ook eventuele extra kosten. Dat maakt het zelf verkopen van je huis in Nijmegen wel heel makkelijk. Andere voordelen zijn:

  • Geen hoge makelaarskosten
  • Snel huis verkopen via bemiddelaar
  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Direct persoonlijk contact
  • Klanten geven ons een 4,8 uit 5

Woning verkopen in Nijmegen zonder makelaar? Bel ons.

Geen hoge makelaarskosten? Kies er dan voor om je woning in Nijmegen zelf te verkopen via Zelfwoonhuisverkopen. Je woning is snel verkocht voor een eerlijke prijs. Voor vragen of een vrijblijvend adviesgesprek kun je bellen met: 085 – 06 06 027. Ook kun je ons mailen via: info@zelfwoonhuisverkopen.nl of het contactformulier op de website invullen.

zelf je woning verkopen in Nijmegen

Bekend van: