Huis verkopen Rotterdam

Zelf je woning verkopen in Rotterdam

Wie zelf zijn/haar huis wil verkopen in Rotterdam kan hiervoor de hulp inroepen van Zelfwoonhuisverkopen. Wij bemiddelen kosteloos en onpartijdig tussen ons netwerk van investeerders en particulieren die hun huis willen verkopen. Verkopen aan een investeerder betekent snel verkopen zonder voorbehoud van financiering. Natuurlijk ontvang je een eerlijke prijs en betaal je bovendien geen makelaarskosten. Je kunt bij ons terecht voor het verkopen van een woning op de Nederlandse markt, in de prijscategorie tot € 300.000,-. Meer weten over hoe je eenvoudig je woning kunt verkopen in Rotterdam? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

zelf huis verkopen Rotterdam

Zelf je huis verkopen?

Zonder makelaar huis verkopen in Rotterdam

Géén hoge makelaarskosten? Verkoop je huis dan zelf via Zelfwoonhuisverkopen. Via ons heb je toegang tot een netwerk van investeerders. Zij kopen je huis snel en zonder ontbindende voorwaarden voor een eerlijke prijs. Bovendien vindt de overdrachtsdatum altijd in overleg plaats. Je hebt zelfs de mogelijkheid om je huis in Rotterdam weer terug te huren. Zo heb je zekerheid en staat het verkoopbedrag van je woning snel op je rekening. Ons tarief: kosteloos.

Huis verkopen in Rotterdam? Zo eenvoudig is het.

Bemiddeling bij het verkopen van je huis in Rotterdam aan een investeerder gaat als volgt in zijn werk:

  1. Afspraak inplannen: neem allereerst contact op voor een gratis adviesgesprek. Hierin verkennen we de mogelijkheden.
  2. Waardebepaling: krijgt de afspraak een vervolg? Dan bekijken we samen je woning in Rotterdam voor een taxatie.
  3. Bod: na de taxatie volgt er een marktconform aanbod. Ga je akkoord? Dan staat het verkoopbedrag van je woning snel op jouw bankrekening.

Zelfwoonhuisverkopen: specialist in bemiddeling

Wij zijn een onafhankelijk en bemiddelen kosteloos. Zo profiteer je mooi van ons netwerk van investeerders. Je woning in Rotterdam is dan snel en zonder ontbindende voorwaarden verkocht. Ook geniet je de volgende voordelen:

  • Klanten geven ons een 4,8 uit 5
  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Direct persoonlijk contact
  • Geen hoge makelaarskosten
  • Snel huis verkopen via bemiddelaar

Snel je woning verkopen in Rotterdam? Bel ons.

Het verkopen van je huis in Rotterdam kun je makkelijk af zonder makelaar. Zelfwoonhuisverkopen bemiddelt kosteloos en onpartijdig voor je in ons investeerdersnetwerk. Zo heb je geen hoge makelaarskosten. Wil je meer weten over hoe je zelf je woning kunt zelf verkopen in Rotterdam? Bel ons dan gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek op: 085 – 06 06 027. Ook kun je ons een mail sturen via: info@zelfwoonhuisverkopen.nl of het online contactformulier invullen.

zelf je woning in Rotterdam verkopen

Bekend van: