Huis verkopen Utrecht

Je woning verkopen in Utrecht via bemiddeling

Je woning verkopen in Utrecht is een fluitje van een cent met de bemiddeling van Zelfwoonhuisverkopen. Bij het verkopen van je woning, bemiddelen wij onpartijdig tussen jou en ons investeerders netwerk. Voor jou is dit volledig kosteloos. Je betaalt dus geen hoge makelaarskosten. Omdat je aan een investeerder verkoopt is je huis snel van de markt en zijn er geen ontbindende voorwaarden. Dat is het voordeel van verkopen zonder makelaar. Wil jij ook zelf je woning verkopen in Utrecht? Wij kopen woningen in heel Nederland tot € 300.000,-. Wil je meer weten of direct een vrijblijvend adviesgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

zelf huis verkopen utrecht

Zelf je huis verkopen?

Zonder makelaar je woning verkopen in Utrecht

Voorkom hoge makelaarskosten en verkoop je huis zelf via Zelfwoonhuisverkopen. Dit is volledig kosteloos. Wij hebben een groot netwerk van investeerders en kunnen partijloos voor je bemiddelen. Je huis in Utrecht is snel verkocht tegen een goede prijs, zonder ontbindende voorwaarden. Zo heb je snel zekerheid. Ook wordt de overdrachtsdatum altijd in overleg bepaald. Bovendien heb je de optie om zelf je huis in Utrecht weer (tijdelijk) terug te huren.

Eenvoudig zelf je huis verkopen in Utrecht

Wil jij je huis in Utrecht verkopen? Wij bemiddelen kosteloos voor je. Zo bespaar je de hoge makelaarskosten. Wij gaan als volgt te werk:

  1. Afspraak inplannen: maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek, dan bespreken we de mogelijkheden.
  2. Waardebepaling: hierna volgt de taxatie van je woning in Utrecht.
  3. Bod: tenslotte brengen we een bod uit. Accepteer je dit? Dan is de deal snel rond en staat het verkoopbedrag van je woning snel op je rekening.

Wij zijn dé expert in bemiddeling

Zelfwoonhuisverkopen biedt kosteloze en onfafhankelijke bemiddeling. Wij vinden altijd een geschikte koper voor je huis in Utrecht. Onze investeerders kopen snel en zonder ontbindende voorwaarden waardoor je snel zekerheid hebt. Dit zijn de overige voordelen:

  • Direct persoonlijk contact
  • Geen hoge makelaarskosten
  • Klanten geven ons een 4,8 uit 5
  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Snel huis verkopen in Utrecht via bemiddelaar

Je huis verkopen in Utrecht? Bel direct.

Je verkoopt je woning snel en zonder makelaar via Zelfwoonhuisverkopen. De voordelen: geen makelaarskosten, geen ontbindende voorwaarden, snel, kosteloos en een overdrachtsdatum in overleg. Wil je direct een gratis adviesgesprek of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op: 085 – 06 06 027, e-mailen naar: info@zelfwoonhuisverkopen.nl of ons contactformulier op de website invullen.

zelf je woning verkopen in utrecht

Bekend van: