Makelaarskosten

Huis verkopen zonder kosten aankoopmakelaar of verkoopmakelaar

Wil jij snel je huis verkopen zonder makelaarskosten? Verkoop je huis dan zelf zonder tussenkomst van een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar. Als onpartijdige bemiddelaar kan Zelfwoonhuisverkopen je in contact brengen met investeerders die jouw huis zonder voorbehoud kopen. Zo bespaar je op makelaarskosten zoals de kosten en het tarief van een verkoopmakelaar. Ook de aankoopmakelaar staat zo buitenspel. Je kunt bij ons terecht voor het verkopen van een woonhuis tot € 300.000,- in heel Nederland. Ook nemen wij de administratie en extra kosten voor onze rekening. Wil je ook besparen op de kosten van een makelaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

huis verkopen zonder makelaar

Je huis verkopen in 3 stappen

Zo verloopt de gratis waardebepaling

1. Afspraak inplannen

marloes Zelfwoonhuisverkopen

Je neemt contact met ons op via email, telefoon of het contactformulier op onze website. Tijdens een eerste gesprek (kosteloos) bekijken we jouw situatie en hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

2. Waardebepaling

Zelfwoonhuisverkopen koen

Wil je door? Dan gaan we samen je woonhuis bekijken om de waarde in te schatten.

3. Bod op je huis

Snel huis verkopen

Wij doen je een passend bod. Accepteer je dit? Gefeliciteerd, wij regelen direct de administratieve afhandeling en jij hebt een zorgeloze verkoop.

waarom huis verkopen zonder makelaar

Waarom huis verkopen zonder makelaar?

Je huis verkopen zonder risico's doe je eenvoudig zelf. Daar heb je geen dure makelaar voor nodig. Kies je ervoor om zelf je huis te verkopen via Zelfwoonhuisverkopen? Dan zijn dit alle voordelen van het verkopen zonder makelaar op een rijtje:

 • Snel huis verkopen via bemiddelaar
 • Geen hoge makelaarskosten
 • Direct persoonlijk contact
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Klanten geven ons een 4,8 uit 5

Vergeet de kosten van aankoopmakelaar/verkoopmakelaar

Het tarief van een aankoopmakelaar of een verkoopmakelaar is vaak erg hoog. En aan het verkopen van je huis wil je natuurlijk zoveel mogelijk geld overhouden. Maar de kosten van een makelaar horen er nu eenmaal bij, denken veel mensen dan. Maar dat is gelukkig niet waar. De kosten van een makelaar bespaar je eenvoudig door zelf je huis te verkopen. Wij helpen je hier graag bij. Ons tarief? Volledig kosteloos. Je verkoopt je huis snel en zonder voorbehoud voor een goede prijs. Zo bespaar je op de kosten voor een aankoopmakelaar of op de kosten van een verkoopmakelaar.

snel je huis verkopen zonder makelaar

Bespaar makelaarskosten

Wil je je huis wil verkopen zonder makelaar, maar zie je op tegen de bezichtigingen, administratieve rompslomp en de tijd die je er aan kwijt bent. Dan ben je al snel geneigd om toch maar de kosten voor een makelaar te betalen. Een tarief van een verkoopmakelaar is helaas wel serieus geld. Zeker wanneer de verkoop niet zo snel gaat als je had gehoopt, kunnen de kosten van een verkoopmakelaar flink oplopen. Dit geld kun je beter voor iets anders gebruiken. Vraag daarom de hulp van Zelfwoonhuisverkopen. Zo bespaar je op de makelaarskosten.

‘Voor een snelle en eerlijke verkoop van je huis ’

Geen makelaarskosten dankzij een bemiddelaar

Omdat wij als onpartijdige bemiddelaar optreden tussen jou en de investeerders, ben je geen geld kwijt aan het tarief van de verkoopmakelaar. Ook het tarief van de aankoopmakelaar doet er niet toe. Wij verkopen jouw huis snel, zonder makelaarskosten en zonder voorbehoud. Uiteraard hanteren we hierbij een eerlijke prijs. Ook nemen wij je het administratieve proces uit handen. Dit alles doen wij als bemiddelaar kosteloos. Dat is dus een heel verschil vergeleken met het tarief van een aankoopmakelaar of het tarief van een verkoopmakelaar. Zo bespaar je mooi op de makelaarskosten en is je huis snel verkocht.

Wat een makelaar kan, kun jij goedkoper

Door zelf je huis te verkopen betaal je geen makelaarskosten zoals de kosten van een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar. Zie je hier tegenop omdat je er geen ervaring mee hebt? Geen probleem. Door je huis via ons te verkopen heb je snel zekerheid, zonder het hoge tarief van een makelaar te moeten betalen.

oa. bekend van:

Zonder voorbehoud verkopen zonder makelaarskosten

Wil je snel je huis verkopen? Een makelaar gaat vaak voor het hoogste bod en houdt niet altijd rekening met de snelste verkoop. Wij denken wél met je mee en kopen snel jouw huis zonder voorbehoud voor een eerlijke prijs. Zo ontstaat een win-win situatie. Wil jij bijvoorbeeld je overwaarde te gelde maken om schulden af te lossen en vervolgens terughuren? Of kun je de hypotheek niet meer opbrengen, maar wil je wel in je eigen huis blijven wonen? Dan kunnen wij je helpen.

Snel verkopen zonder makelaarskosten: zo werkt het

Zelf je huis verkopen? Je bespaart dan de kosten voor de makelaar, omdat je het tarief van de aankoopmakelaar en/of het tarief van de verkoopmakelaar niet hoeft te betalen. Omdat wij een bemiddelaar zijn, is onze service kosteloos. Je bespaart dus de makelaarskosten. Verkopen aan ons betekent 100% duidelijkheid en zekerheid. Meer weten over je huis verkopen zonder makelaarskosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je vindt onze werkwijze hieronder:

 1. Plan een afspraak in: tijdens een kosteloos eerste gesprek bekijken we jouw situatie en hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen.
 2. Waardebepaling: hebben we overeenstemming? Dan bekijken we samen je woonhuis om de waarde te bepalen.
 3. Bod: wij bieden je een marktconforme prijs. Ga je akkoord? Gefeliciteerd, wij regelen de administratieve afhandeling en jij hebt de zekerheid van een zorgeloze verkoop.

Daarom verkopen zonder makelaarskosten

Door zelf je huis te verkopen bespaar je mooi op de kosten van een aankoopmakelaar en/of verkoopmakelaar. Deze makelaarskosten houd je dan mooi in eigen zak. Maak hiervoor gebruik van Zelfwoonhuisverkopen. Ons tarief: gratis. Wij zorgen voor een snelle verkoop, zonder voorbehoud en voor een eerlijke prijs. Dit zijn de voordelen ten opzichte van een verkoopmakelaar:

 • Snel huis verkopen via bemiddelaar
 • Geen hoge makelaarskosten
 • Direct persoonlijk contact
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Klanten geven ons een 4,8 uit 5

Besparen op makelaarskosten? Neem vrijblijvend contact op.

Vind je het zonde van het geld om een makelaar in de arm te nemen en het tarief en de kosten van een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar te betalen? Verkoop je huis dan zelf met de hulp van Zelfwoonhuisverkopen. Je verkoopt je huis dan snel en makkelijk zonder voorbehoud voor een goede prijs. Neem voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek contact met ons op. Je kunt ons bellen op: 085 – 06 06 027 of mailen via: info@zelfwoonhuisverkopen.nl. Ook kun je gebruikmaken van het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

Voor een snelle en eerlijke verkoop van je huis