Woning verkopen Almere

Zelf huis verkopen in Almere via bemiddeling

Wil jij je huis in Almere verkopen zonder tussenkomst van een makelaar? Dat levert je een aanzienlijke besparing op, omdat je dan geen makelaarskosten betaalt. Via de bemiddeling van Zelfwoonhuisverkopen vind je snel een koper. Wij beschikken over een groot netwerk van investeerders en onze service is kosteloos. Onze investeerders doen je snel een goed bod zonder ontbindende voorwaarden. Zo heb je snel zekerheid. Neem voor het verkopen van een woning onder de € 300.000,- in Nederland contact met ons op. Tijdens een gratis adviesgesprek vertellen wij je graag alles over het zelf verkopen van je huis in Almere.

zelf huis verkopen almere

Zelf je huis verkopen?

Zonder makelaar je woning verkopen in Almere

Met bemiddeling door Zelfwoonhuisverkopen, kun je eenvoudig zelf je huis verkopen in Almere zonder een makelaar. Wij kunnen namelijk kosteloos voor je middelen binnen ons netwerk van investeerders. Zo bespaar je mooi de makelaarskosten. Maar er zijn meer voordelen.Een bod van onze investeerders is namelijk zonder ontbindende voorwaarden tegen een marktconforme prijs. Zo heb je snel zekerheid. Verder wordt de overdrachtsdatum in overleg met jou vastgesteld. Het is zelfs mogelijk om je woning in Almere na de verkoop weer terug te huren.

Eenvoudig zelf je huis verkopen in Almere

Door voor de bemiddeling van Zelfwoonhuisverkopen te kiezen, kun je eenvoudig zelf je huis in Almere verkopen. Zo hoef je geen makelaarskosten te betalen. Hoe dit werkt lees je hieronder:

  1. Afspraak inplannen: plan vrijblijvend een adviesgesprek in. Hierin bespreken we je wensen en de mogelijkheden.
  2. Waardebepaling: wil je ons laten bemiddelen? Dan gaan we naar je woning in Almere voor een taxatie.
  3. Bod: je ontvangt een marktconform aanbod. Vinden we elkaar in een prijs? Dan is je woning snel verkocht. Het verkoopbedrag komt snel jouw kant op.

Voordelen onafhankelijke bemiddeling door Zelfwoonhuisverkopen

Wij bemiddelen partijloos en kosteloos voor je binnen ons netwerk van investeerders. Administratie en extra kosten, wij nemen je alles uit handen. Zelf je woning verkopen in Almere was nog nooit zo makkelijk. Omdat een bod zonder voorbehoud van financiering wordt gedaan heb je bovendien snel zekerheid. Andere voordelen zijn:

  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Snel huis verkopen via bemiddelaar
  • Geen hoge makelaarskosten
  • Direct persoonlijk contact
  • Klanten geven ons een 4,8 uit 5

Zelf huis in Almere verkopen? Bel ons.

Wil jij de hoge makelaarskosten besparen en zelf je woning verkopen in Almere? Zelfwoonhuisverkopen heeft een groot netwerk van investeerders en kan kosteloos voor je bemiddelen. Zo verkoop je snel en voor een goede prijs je woning. Wil je direct een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of heb je een vraag? Je bereikt ons door te bellen met: 085 – 06 06 027, te e-mailen naar: info@zelfwoonhuisverkopen.nl of door ons contactformulier in te vullen.

zelf je woning verkopen in Almere

Bekend van: