Woning verkopen Tilburg

Zelf je huis verkopen in Tilburg

Je woning verkopen in Tilburg kun je prima af zonder een makelaar. Zelfwoonhuisverkopen kan onafhankelijk voor je bemiddelen in ons netwerk. Dit doen wij kosteloos. Je betaalt dus ook geen makelaarskosten. Er zijn geen ontbindende voorwaarden en je ontvangt snel een goed bod voor je woning. Zo heb je snel zekerheid. Heb jij een woning onder de € 300.000,- in Nederland en wil je deze verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie over het verkopen van je huis in Tilburg kun je contact met ons opnemen. Een adviesgesprek is gratis.

zelf huis verkopen Tilburg

Zelf je huis verkopen?

Woning verkopen in Tilburg

Als je kiest voor bemiddeling via Zelfwoonhuisverkopen, hoef je geen makelaarskosten te betalen. Onze service is kosteloos. Wij bemiddelen onafhankelijk tussen jou en ons investeerdersnetwerk. Dat betekent dat je snel en zonder ontbindende voorwaarden je huis in Tilburg kunt verkopen voor een goede prijs. De deal heeft een korte doorlooptijd, dus je hebt snel zekerheid. De overdrachtsdatum van de woning bepalen we in samenspraak met jou. Bovendien is het ook nog eens mogelijk, om na de verkoop je huis in Tilburg weer terug te huren.

Huis verkopen in Tilburg? Zo werkt het.

Wil je zelf je huis in Tilburg verkopen? Dan bemiddelt Zelfwoonhuisverkopen kosteloos voor jou. Zo bespaar je mooi de makelaarskosten. Dit is hoe wij te werk gaan:

  1. Afspraak inplannen: plan een gratis adviesgesprek in, dan komen we erachter hoe we je het beste kunnen helpen.
  2. Waardebepaling: ga je met ons in zee? Dan volgt er een taxatie van je woning in Tilburg.
  3. Bod: na de taxatie volgt er een bod. Ben je hier tevreden mee? Dan is je woning verkocht en komt het verkoopbedrag snel jouw kant op.

5 voordelen van bemiddeling door Zelfwoonhuisverkopen

Wij beschikken over een groot netwerk van beleggers en kunnen kosteloos voor je bemiddelen. Zo kunnen we je huis in Tilburg snel en zonder voorbehoud verkopen. De voordelen van onze bemiddeling zijn:

  • Geen hoge makelaarskosten
  • Direct persoonlijk contact
  • Klanten geven ons een 4,8 uit 5
  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Snel huis verkopen in Tilburg via bemiddelaar

Snel een woning verkopen in Tilburg? Bel ons.

Zonder makelaar zelf je huis verkopen in Tilburg? Met bemiddeling via Zelfwoonhuisverkopen kun je snel zaken doen met ons netwerk van investeerders. Er zijn geen ontbindende voorwaarden, dus de deal wordt snel afgerond. Voor meer informatie over hoe je eenvoudig je woning kunt verkopen in Tilburg of het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek, kun je ons bellen op 085 – 06 06 027, een e-mail sturen naar: info@zelfwoonhuisverkopen.nl of het contactformulier op onze website invullen.

zelf je woning verkopen Tilburg

Bekend van: