Bedrijfspand verkopen

Hoe je een bedrijfspand kunt verkopen

Wanneer je je bedrijfspand wilt verkopen, komen daar een aantal zaken bij kijken. Door je bedrijfspand via Zelfwoonhuisverkopen te verkopen, voorkom je veel risico’s en kun je zelf de overdrachtsdatum bepalen. Daarnaast regelen wij alles rondom de verkoop, dat is nog eens makkelijk! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Vragen bij het verkopen van bedrijfspand

Het verkopen van een pand brengt vaak veel onzekerheid met zich mee. Je vraagt je waarschijnlijk af hoe je een geschikte koper kunt vinden voor je bedrijfspand. En als je dan een koper gevonden hebt is het de vraag wanneer het verkocht kan worden. En uiteraard wat de opbrengst is van deze verkoop. Gelukkig hoef je bij Zelfwoonhuisverkopen daar geen zorgen over te maken. Wanneer je je bedrijfspand bij ons aanbiedt hoef je verder zelf niets te regelen. Je bedrijfspand komt dan in de stille verkoop. Wij zorgen op de achtergrond ervoor dat de verkoop in goede banen geleid wordt.

De financiën bij het verkopen van uw pand

Er zijn diverse goede redenen om je bedrijfspand via ons te verkopen. Wij kunnen namelijk snel schakelen en voorkomen daarom tijdverspilling. Ook staan wij open voor zaken wanneer je:

 • Direct kapitaal nodig heeft
 • Geen financiële middelen heeft om het bedrijfspand nog langer te onderhouden
 • Opziet tegen de kosten van groot onderhoud
 • Een executieverkoop wilt voorkomen
 • Op korte termijn moet beschikken over het vrijgekomen kapitaal

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

klushuis gekocht? snel er vanaf met zelfwoonhuisverkopen

Snelle verkoop van je pand

Een snelle verkoop van je pand en dat voor een goede prijs, dat is iets wat iedereen graag wilt. Dit is precies wat Zelfwoonhuisverkopen voor je waarmaakt. Je verkoopt je bedrijfspand in 3 stappen. Als eerste kun je het formulier invullen waarna wij vervolgens een richtprijs van je bedrijfspand geven. Hierna volgt een bezichtiging van uw pand en komt er een definitief bod. Bent je akkoord met ons bod? Dan spreken wij een opleveringsdatum met je af. De administratieve zaken en het koopcontract worden geregeld. Als dit allemaal geregeld is treffen wij elkaar weer bij de notaris voor de overdracht. Zo eenvoudig en snel kan het gaan!

Voordelen van bedrijfspand verkopen bij Zelfwoonhuisverkopen

Door je bedrijfspand via ons te verkopen hoef je geen makelaar in te schakelen. Alhoewel makelaars ervoor zorgen dat je bedrijfspand ook verkocht wordt, kost dat vaak meer tijd en ook hoge courtages. Een makelaar wacht op het hoogste bod, wij spreken direct een vaste prijs zonder voorbehouden met je af. Ben je tevreden met de prijs? Dan gaat de verkoop snel. Ook hoef je geen kijkdagen te regelen of andere tijdrovende zaken in orde brengen, dit laat je aan ons over! Wij streven altijd naar een win win situatie.

Ik verkoop mijn huis zelf header

Meer weten over bedrijfspand verkopen?

Voor meer informatie over een bedrijfspand, kantoorpand of horecapand verkopen kunt je altijd contact met Zelfwoonhuisverkopen.nl opnemen. Wij geven graag antwoord op al je vragen over de verkoop van een bedrijfspand of woning. Je kunt ons bereiken door te bellen naar: 085–0606027. Ook kun je ons een email sturen via: info@zelfwoonhuisverkopen.nl. Voor meer vragen over de verkoop van je bedrijfspand kijk je op de website van Zelfwoonhuisverkopen.nl.

Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×