Je huis verkopen en terughuren? Lees hier de ervaring van Germ

Germ Hofman (49) verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. ”Voor mij de ultieme win/win-situatie” vertelt hij. Germ heeft plannen om een nieuwe start te maken in Macedonië waar hij samen met een vriend vakantiewoningen wil bouwen en exploiteren aan het meer van Ohrid. Germ, “mijn plan staat nog in de kinderschoenen, ik ben niet helemaal zeker of ik de stap wil maken. Nadat ik in contact kwam met Koen en Marlous kwamen zij met het voorstel om mijn appartement na de verkoop terug te huren van de nieuwe eigenaar. Dit geeft mij de ruimte en flexibiliteit om rustig te overwegen welke kant ik op wil”

"Voor mij de ultieme win/win-situatie" een passend bod maakte het
compleet”

Germ is een fervent internetgebruiker en kwam zo Zelfwoonhuisverkopen op het spoor. Voor hem was het een gouden greep. Germ: “uiteraard heb ik ook gekeken naar de reviews over Zelfwoonhuisverkopen, ik kon niet één negatieve vinden. Ikzelf ben ook uiterst tevreden over het hele proces. Ik ben bij de verkoop en alles wat daaraan voorafgaat van A tot Z door hen geholpen. De hele rompslomp van verkoop en terug huren kon ik uit handen geven. In eerste aanleg heb ik ze gebeld en kreeg Marlous aan de lijn. We hebben wel een uur gepraat over mijn situatie en wat ik voor ogen heb. Toen het contact eenmaal gelegd was en we al mijn wensen hadden doorgesproken kwam Koen al snel met een koper die bereid was mijn appartement aan mij te verhuren. Een passend bod maakte het compleet”.

Gemak dient de mens

Zoals veel verkopers zag ook Germ op tegen het hele verkoopproces via een reguliere makelaardij. De vele bezichtigingen, het telkens weer onderhandelen over een bod en de hele papierwinkel kon hij met de inbreng van Zelfwoonhuisverkopen achter zich laten. Het enige waar hij zelf nog moeite
voor moest doen was het bezoek aan de notaris in Zoetermeer waar Zelfwoonhuisverkopen gevestigd is. Germ: “en ook dat had ik via een machtiging op afstand kunnen regelen vanuit Emmen”

Meedenken

De kracht van Zelfwoonhuisverkopen ligt met name in het meedenken met de wensen en eisen van de verkoper. De situatie van Germ waarin het nog niet duidelijk was welke kant hij op wil was een belangrijke reden om een koper te vinden die de woning als belegging wilde aankopen en bereid was
de woning aan Germ te verhuren. Dit maakt het voor Germ mogelijk om in zijn eigen huis te blijven wonen met een huurcontract dat door hem maandelijks opzegbaar is. Germ: “Het is voor mij een hele grote stap om Nederland te verlaten en een nieuw bestaan op te bouwen in Macedonië. Ik ben er al vaak geweest en weet wat voor geweldig vakantieland het is. Ik sta nog steeds in dubio of ik in Nederland moet blijven waar ik mijn familie en vrienden heb of een nieuwe weg moet inslaan. Het is een geweldige uitdaging om in een nieuw land als ondernemer te starten, maar het brengt ook veel onzekerheid met zich mee”

Een waardevolle partner

Er zijn diverse redenen waarom nog een tijd je eigen woning huren aantrekkelijk kan zijn. Het kan de woningmarkt van dit moment zijn waar de prijs van een woning ongekende hoogte heeft bereikt. Als verkoper kan je nu profiteren van de opgebouwde overwaarde van de hausse en vervolgens rustig afwachten tot de woningmarkt weer wat gekalmeerd is. Zelfwoonhuisverkopen kan daarover met jou de mogelijkheden onderzoeken en een stuk maakwerk bieden. Een huis verkopen is voor de meeste eigenaren een grote beslissing die veel stress kan veroorzaken. Er zijn zoveel zaken waar lang en diep over nagedacht moet worden. Zelfwoonhuisverkopen is met al zijn opgebouwde expertise daarin een waardevolle partner. Waarom jezelf belasten met alle details, de waardebepaling, onderhandelingen en bezichtigingen als Zelfwoonhuisverkopen dit als bemiddelaar voor jou uit handen kan nemen!

Ook geïnteresseerd geraakt na dit verhaal? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Denk je erover na om je huis te verkopen? Maar zie je op tegen de makelaarskosten, bezichtigingen, extra tijd en onzekerheid die het met zich meebrengt? Wij helpen je bij de verkoop zonder al deze zorgen. Wij bieden een marktconforme prijs en kunnen snel schakelen! Neem vandaag nog contact met ons op.

 • Snel huis verkopen via bemiddelaar
 • Landelijk actief
 • Géén makelaarskosten
 • Vrijblijvend adviesgesprek
Terug naar reviews

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×