Zelf je huis verkopen? Lees hier de ervaring van Raymond

Huis verkopen, huis kopen, er zijn legio redenen waarom. Raymond Mahfouz wilde door persoonlijke omstandigheden snel zijn kluswoning verkopen en Liwang Hu was in de markt om zijn vastgoedportefeuille uit te breiden. Zelfwoonhuisverkopen trad voor allebei op en de deal was daarna snel gemaakt.

"Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen"

Raymond is 38 jaar en adviseur particulieren bij de Rabobank. In 2021 kocht hij een kluswoning in Schiedam met de bedoeling om er, na een periode van opknappen, samen met zijn vrouw te gaan wonen. Helaas overleed zijn vader plotseling en kwam het ouderlijk huis leeg te staan. De keuze werd snel gemaakt, het klushuis ging weer de verkoop in. Raymond: “ik wilde het huis in Schiedam zo snel mogelijk verkopen, maar het liefst met zo min mogelijk moeite en kosten. Het huis was een echte opknapper. De keuken en badkamer waren aan vervanging toe en de algehele staat van onderhoud liet zeer te wensen over.

Online ben ik op zoek gegaan naar manieren om zoveel mogelijk te profiteren van de gunstige verkopersmarkt zonder daarbij veel makelaarskosten te maken. “Zo ben ik tot mijn tevredenheid bij Zelfwoonhuisverkopen uitgekomen waar de verkoop zelfs kosteloos is”.

Marktkennis

Daarna ging het allemaal heel vlot. Raymond nam contact op met Koen, eigenaar van Zelfwoonhuisverkopen, en na een aangename kennismaking werd de kluswoning bezichtigd en de verkoopprijs vastgesteld.

"Ik merkte direct dat Koen iemand is die weet waar hij het over heeft, zijn marktkennis
was overduidelijk."

We waren het niet direct eens over de verkoopprijs. Ik wilde wat meer vragen en Koen iets minder. Uiteindelijk hebben we allebei een compromis gesloten en kwamen uit in het midden”.

Geen kosten voor de verkoper

“Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Dit was mede te danken aan het uitgebreide netwerk dat Zelfwoonhuisverkopen heeft opgebouwd. Dit werd me ook duidelijk aan het feit dat hij na de eerste dag al drie bezichtigingen had waarvan er één de uiteindelijke koper bleek te zijn.

Ik kon alles uit handen geven en het huis was in anderhalve week verkocht. Dit maakt voor mij dat Zelfwoonhuisverkopen een partner is waarmee je goed zaken kan doen, ook omdat de hele transactie voor de verkoper kosteloos is. Zelfwoonhuisverkopen is landelijk actief en biedt maatwerk. Raymond; “Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen”.

tevreden verkoper klushuis verkopen reymond

Vastgoedcoach

Liwang Hu, 42 jaar en horecaondernemer kreeg zakelijk de nodige klappen in de afgelopen twee jaar coronapandemie. Liwang heeft in Voorburg (naast Den Haag) al een paar appartementen in de verhuur, maar besloot, mede door de malaise van de pandemie, zijn zakelijke belangen in vastgoed verder uit te breiden.

Naast de activiteiten in de koopsector treedt Zelfwoonhuisverkopen ook op als vastgoedcoach. In een jaarprogramma leren zij cursisten de basics van een systeem voor een blijvende groei in de vastgoedportefeuille. Middels dit programma kwam Liwang bij hen terecht. Liwang: “ik heb al wat vastgoed in de verhuur, maar vond het van belang om me hier meer in te verdiepen. Het grote verschil dat Zelfwoonhuisverkopen met het jaarprogramma maakt, is de overduidelijke expertise die zij hebben. Onze coach Koen is heel ervaringsdeskundig en dat weerspiegelt zich in de kwaliteit van het programma.

Andere aanbieders van een vastgoedcursus spraken mij minder aan omdat het vaak een cursus is van enkele dagen. Bij Zelfwoonhuisverkopen is het traject een heel jaar. Ook de recensies die ik op internet las over Zelfwoonhuisverkopen waren enkel zeer positief”.

Tijdens het jaarprogramma kwam de kluswoning van Raymond op de markt en Koen bood deze woning aan bij zijn cursisten. Liwang was geïnteresseerd en na een bezichtiging kocht hij de woning. Liwang: “het is een echte opknapper, de verkoper heeft er zelf niet gewoond en dat was goed duidelijk. We moeten er even behoorlijk tegenaan, maar dan is het ook een object dat mij zeker wat zal opleveren. In eerste instantie gaat het in de verhuur. Zo hoop ik een betere financiële zekerheid te creëren in deze moeilijke tijden voor de horeca.

Win-win

Het mag duidelijk zijn dat zowel Raymond als Liwang een prima deal hebben gesloten. Zelfwoonhuisverkopen zorgt voor een moeiteloze verkoop en creëert zo een win-win situatie voor alle partijen.

Ook geïnteresseerd geraakt na dit verhaal? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Denk je erover na om je huis te verkopen? Maar zie je op tegen de makelaarskosten, bezichtigingen, extra tijd en onzekerheid die het met zich meebrengt? Wij helpen je bij de verkoop zonder al deze zorgen. Wij bieden een marktconforme prijs en kunnen snel schakelen! Neem vandaag nog contact met ons op.

 • Snel huis verkopen
 • Lege en verhuurde woningen
 • Flexibele overdrachtsdatum
 • Géén makelaarskosten
 • Géén ontbindende voorwaarden
Terug naar reviews

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×