Beleggingspanden in Rotterdam verkopen

Hoe verkoop ik mijn beleggingspand(en) in Rotterdam?

Wil je jouw beleggingspand in Rotterdam verkopen? Maar zit je niet te wachten op al die extra kosten die het inhuren van een makelaar met zich meebrengt? Zelfwoonhuisverkopen kan je hierbij helpen. Wij bemiddelen bij de verkoop én aankoop van beleggingspanden. Wij werken kosteloos voor de verkopende partij. Of je nu beleggingspanden in Kralingen, Crooswijk, Delfshaven, Blijdorp, het Centrum of Rotterdam-Zuid hebt. Met onze hulp verkoop je jouw beleggingspanden zonder zorgen in Rotterdam. Ben je benieuwd hoe? Lees dan snel verder. We vertellen je hier graag meer over.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

De waarde van jouw beleggingspand bepalen

Voordat je je beleggingspand in Rotterdam kunt verkopen, zal de waarde van het pand bepaald moeten worden. De waarde wordt onder andere vastgesteld aan de hand van de locatie, huurgegevens en staat van onderhoud. Ook jouw wensen nemen we mee wanneer we de waarde van het pand gaan bepalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de meest geschikte overdrachtsdatum. We kijken uiteraard ook naar de leegwaarde van het pand.

panden te koop rotterdam

Wat zijn de mogelijkheden?

De waarde van jouw beleggingspand in Rotterdam is bepaald. Wat nu? Het is tijd dat wij een passend bod gaan uitbrengen. Dit doen we door samen te kijken binnen onze eigen mogelijkheden en ons grote netwerk van investeerders, beleggers en makelaars. Zodra je akkoord gaat met het bod, gaan wij op zoek naar de beste koper. Door ons grondige voorwerk is het beleggingspand dan vaak in één week al verkocht. Wij regelen zelf al het bijkomende papierwerk, zodat je een zorgeloze verkoop tegemoet gaat zonder bijkomende kosten. Hierdoor bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd. Een win-winsituatie!

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

investeren in vastgoed rotterdam

Waarom op deze manier jouw beleggingspand verkopen?

Het wordt steeds populairder om op deze manier een huis of beleggingspand in Rotterdam te verkopen. Tegenwoordig is een makelaar helemaal niet meer nodig. Een huis zelf verkopen met begeleiding van Zelfwoonhuisverkopen zorgt ervoor dat je de beste verkoop gaat realiseren. De voordelen van het verkopen van een beleggingspand zonder makelaar zijn:

 • Je krijgt hulp van een specialist met een kwalitatief netwerk, doorgaans heeft een reguliere makelaar geen netwerk van beleggers die snel kunnen schakelen;
 • Je hoeft geen absurd hoge makelaarskosten te betalen;
 • Er zijn weinig tot geen bezichtigingen nodig;
 • Je hebt de zekerheid dat jouw woning snel verkocht wordt voor een goede prijs.

 

Wil je hier meer over weten? Je kunt bij ons een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.

contact opnemen voor beleggingspand verkopen

Meer informatie over beleggingspanden in Rotterdam verkopen?

Heb je nog vragen over het verkopen van beleggingspanden in Rotterdam? Of ben je juist op zoek naar beleggingspanden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je graag meer informatie over de mogelijkheden. Je kunt ons telefonisch en per mail bereiken. Voor telefonisch contact kun je bellen naar 085 – 06 06 027. Voor contact per mail kunt je een bericht achterlaten via info@zelfwoonhuisverkopen.nl. Wij helpen je zonder zorgen en zonder hoge makelaarskosten jouw beleggingspand te verkopen.

 • Snel je huis verkopen
 • Géén makelaarskosten
 • Lege en verhuurde woningen
 • Géén ontbindende voorwaarden
 • Flexibele overdrachtsdatum
Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×