Bovenwoning of onderwoning verkopen

Zelf onderwoning of bovenwoning verkopen via bemiddelaar

Wil jij een bovenwoning of onderwoning verkopen? Maar liever geen hoge makelaarskosten betalen? Verkoop hem dan zelf via Zelfwoonhuisverkopen. Wij bemiddelen kosteloos en onpartijdig tussen jou en ons netwerk van investeerders. Dit doen wij snel en zonder voorbehoud van financiering. Je hebt zo snel zekerheid en ontvangt een marktconforme prijs. Verder nemen wij je ook de administratie en eventuele extra kosten uit handen. Dus wil je snel van je bovenwoning of onderwoning af voor een goede prijs? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Verkoop je huis zonder makelaar

Een onderwoning of bovenwoning verkopen kun je eenvoudig zelf via Zelfwoonhuisverkopen. Wij bemiddelen kosteloos en onafhankelijk tussen particulieren die hun huis willen verkopen en investeerders. Dit doen wij in heel Nederland tot een maximum prijs van € 300.000,-. Wij kennen de woningmarkt op ons duimpje. Jouw onderwoning of bovenwoning verkopen we snel en zonder voorbehoud voor een eerlijke prijs. Zo heb je snel zekerheid en heb je geen hoge makelaarskosten.

Bovenwoning of onderwoning verkopen

Zelf een woning verkopen? Zo werkt het.

Wil jij snel je woonhuis, appartement, onderwoning of bovenwoning verkopen? Dat is zo geregeld als je verkoopt via het investeerdersnetwerk van Zelfwoonhuisverkopen. Zo gaat het in zijn werk:

 1. Afspraak inplannen: vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan, dan bekijken we hoe we jou zo goed mogelijk kunnen helpen.
 2. Waardebepaling: samen bekijken we jouw woning om de waarde vast te stellen.
 3. Bod: wij bieden je een eerlijke prijs. Bij een akkoord handelen wij de administratie af en komt het geld snel jouw richting op.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Zelf bovenwoning of onderwoning verkopen

5 redenen om naar Zelfwoonhuisverkopen te gaan

Een huis, flat, bovenwoning of onderwoning verkopen kun je eenvoudig zelf via Zelfwoonhuisverkopen. Wij brengen je kosteloos in contact met ons netwerk van investeerders. Zij kopen je woning snel en zonder voorbehoud. 5 extra goede redenen om zelf te verkopen via Zelfwoonhuisverkopen zijn:

 • Geen hoge makelaarskosten
 • Klanten geven ons een 4,8 uit 5
 • Snel verkopen via bemiddelaar
 • Direct persoonlijk contact
 • Vrijblijvend adviesgesprek

contact met zelfwoonhuisverkopen voor zelf verkopen van bovenwoning of onderwoning

Bovenwoning of onderwoning verkopen? Bel ons.

Wil je een huis, appartement, onderwoning, maisonnette of bovenwoning verkopen? Kies dan voor bemiddeling via Zelfwoonhuisverkopen. Wij werken kosteloos en je bespaart daarnaast ook de hoge kosten van een makelaar. Je kunt vertrouwen op een snelle verkoop zonder voorbehoud waardoor je snel zekerheid hebt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek. Je kunt ons bellen op: 085 – 06 06 027 of mailen naar: info@zelfwoonhuisverkopen.nl. Ook kun je ons contactformulier invullen op de website. Wij nemen dan snel contact op.

Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×