Commercieel vastgoed

Commercieel vastgoed, wat is het en hoe verkoop je het?

Commercieel vastgoed. Een term die vaak wordt gebruikt. Maar wat betekent het precies? Onder commercieel vastgoed wordt zowel de aankoop als de verkoop van woonhuizen, bedrijfspanden en andere gebouwen verstaan, waarbij eigen gebruik niet als einddoel dient. Commercieel vastgoed wordt bijvoorbeeld verhuurd. Ook kan het worden doorverkocht. Hoe dit precies werkt? Dat vertelt Zelfwoonhuisverkopen.nl je graag.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Wat is commercieel vastgoed?

Onder vastgoed verstaan we de grond en gebouwen die zich op deze grond bevinden. Het goed staat als het ware ‘vast’, waarmee we verwijzen naar het niet-verplaatsbare kenmerk van de goederen. Als u een woning of bedrijfspand bezit, wordt dit als vastgoed gezien. Commercieel vastgoed is het aankopen of verkopen van woonhuizen, bedrijfspanden en andere gebouwen om het vervolgens door te verkopen of te verhuren.

wat is commercieel vastgoed

Commercieel vastgoed verkopen

Er zijn verschillende mogelijkheden om commercieel vastgoed te verkopen. Je kunt bijvoorbeeld de hulp van een makelaar inschakelen. Een makelaar helpt je jouw commerciële vastgoed te verkopen, maar hiervoor betaal je wel zeer hoge makelaarskosten. Wie liever niet met hoge makelaarskosten wordt opgezadeld, kan er ook voor kiezen om het commerciële vastgoed zelf te verkopen. Het voordeel hiervan is dat je het gehele proces zelf in de hand hebt. Maar er gaat wel veel tijd en moeite in zitten. Ook ben je zelf niet gespecialiseerd in bijvoorbeeld prijsonderhandelingen of het opstellen van een koopovereenkomst. Gelukkig kan Zelfwoonhuisverkopen.nl je helpen.

hulp bij verkopen commercieel vastgoed

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Commercieel vastgoed verkopen met de hulp van Zelfwoonhuisverkopen.nl

Door commercieel vastgoed te verkopen met Zelfwoonhuisverkopen.nl, wordt jouw woonhuis, bedrijfspand of ander gebouw snel verkocht voor een goede prijs. En dat zonder hoge makelaarskosten! Wij beschikken over een groot netwerk van investeerders die jouw commerciële vastgoed zien als belegging. Deze ervaren professionals met jarenlange ervaring in het vastgoed, voldoen aan onze gedragscode. Onze gedragscode is:

 • We werken zonder kosten voor de verkoper
 • We geven altijd een eerlijke prijs voor het vastgoed
 • We zoeken naar een win-winsituatie voor beide betrokken partijen
 • We passen ons aan jouw situatie aan
 • Discrete en snelle werkwijze
 • Jij bent als verkoper bij het gehele proces betrokken

Wij bieden je een oplossing die past bij jouw situatie. Doordat wij bemiddelen bij de verkoop bespaar je niet alleen kosten, het levert je ook veel gemak en zekerheid op.

Zelfwoonhuisverkopen.nl commercieel vastgoed laten verkopen

Meer weten?

Wil je meer weten over het doorverkopen van commercieel vastgoed? En ben je benieuwd hoe wij je daarbij kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 085 – 06 06 027 of stuur een e-mail naar info@zelfwoonhuisverkopen.nl. Wij helpen je graag verder.

 • Snel je huis verkopen
 • Géén makelaarskosten
 • Lege en verhuurde woningen
 • Géén ontbindende voorwaarden
 • Flexibele overdrachtsdatum
Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×