Hoe werkt een restaurant verkopen?

De procedure van een restaurant verkopen

Wil je je restaurant verkopen? Voor een succesvolle verkoop dien je rekening te houden met een aantal aspecten. Denk aan een goede voorbereiding, het bepalen van de verkoopprijs en het aantrekkelijk maken van je restaurant voor de verkoop. Zelfwoonhuisverkopen.nl vertelt je meer over het verkopen van een restaurant, zoals wat hierbij komt kijken en hoe wij je kunnen helpen snel je restaurant te verkopen voor een eerlijke prijs.

zelfwoonhuisverkopen koen

De oriëntatiefase

Als je je restaurant gaat verkopen, begin je met de oriëntatiefase. Hierin ga je een plan van aanpak opstellen voor de verkoop van je restaurant. Op welke termijn wil je je restaurant verkocht hebben? Wat wil je uit de verkoop halen? Zodra je dit helder hebt, kun je je gaan voorbereiden op de verkoop.

De voorbereidingsfase

Tijdens de voorbereidingsfase zorg je ervoor dat je restaurant klaar is om de markt op te gaan. Je laat de waarde van je restaurant bepalen, zodat er een vraagprijs opgesteld kan worden. Je maakt je restaurant aantrekkelijk voor de verkoop, dus alles moet goed schoongemaakt worden, mankementen moeten verholpen worden en je restaurant dient opgeruimd te zijn.

Hoe werkt een restaurant verkopen?

De transactiefase

Nu wil je je restaurant natuurlijk verkopen. Hiervoor heb je alleen wel een koper nodig. Veel restauranteigenaren verkopen hun restaurant via een makelaar. Maar weet wel dat dit veel geld kost. Door je restaurant te verkopen via Zelfwoonhuisverkopen.nl betaal je geen hoge makelaarskosten. En dat terwijl je restaurant toch snel en voor een eerlijke prijs wordt verkocht! Wij kopen je restaurant uit eigen middelen of via ons netwerk van investeerders. Dit zorgt voor directe zekerheid, veel gemak en beperkte risico’s. We nemen je namelijk alles uit handen, zelfs extra kosten. Je restaurant via ons verkopen is de gemakkelijkste manier. Wij kunnen vervolgens van je restaurant woningen maken, zodat niet alleen jij, maar ook woningzoekers geholpen zijn.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

woning onderhands verkopen in de randstad

Na de verkoop

Weet je aan wie je je restaurant wil verkopen? Dan kun je de verkoop rond maken. Denk aan het opstellen van de koopakte, het tekenen bij de notaris en natuurlijk de overdracht. Verkoop je je restaurant via ons? Dan wordt de overdrachtsdatum in samenspraak met jou bepaald. Wij denken graag met je mee.

contact met zelfwoonhuisverkopen voor onderhands verkopen huis

Meer weten? Neem contact op

Je restaurant snel verkopen, doe je via Zelfwoonhuisverkopen.nl. Bel naar 085 060 60 27 of stuur een e-mail naar info@zelfwoonhuisverkopen.nl voor een eerlijke verkoop. Heb je vragen? Of wil je meer informatie over onze werkwijze? Neem ook dan gerust contact op. Je kunt ook ons contactformulier invullen.

Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×