Huis te koop zetten

Hoe jouw huis te koop zetten

Wil je jouw huis te koop zetten? Dit is een grote stap. En daarom moet je die ook serieus aanpakken. Veel mensen kiezen er daarom voor om naar een makelaar te gaan. Maar dat is niet nodig, want je kunt ook jouw huis te koop zetten zonder makelaar. Weet jij waar je rekening mee moet houden als je je huis te koop zet? En vraag jij je ook af hoe lang een huis gemiddeld te koop staat? Zelfwoonhuisverkopen geeft je graag antwoord op deze vragen. Ook vertellen we je hoe je een huis kunt verkopen binnen 1 week.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Factoren die meespelen bij een huis te koop zetten

Het is officieel, je gaat jouw huis te koop zetten. Maar wat nu? Als je jouw huis te koop gaat zetten zonder makelaar, zijn er een aantal dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je jouw snel kunt verkopen. Denk hierbij aan:

 • Professionele fotografie, zodat je jouw huis kunt promoten op onder andere Funda of sociale media.
 • Achterstallig onderhoud wegwerken en het huis opruimen, want als jouw huis er netjes uitziet, wordt het huis aantrekkelijker voor potentiële kopers.
 • Bepaal een geschikte vraagprijs gebaseerd op het soort huis, de staat van het huis en de locatie. Hoe lang een huis gemiddeld te koop staat, is langer wanneer je een te hoge vraagprijs opstelt.

huis te koop zetten zonder makelaar

Hoe lang staat een huis te koop?

Hoe lang een huis te koop staat, verschilt natuurlijk per huis. Er zijn woningen die binnen 1 dag verkocht worden, maar ongeveer 70% van de woningen wordt binnen 3 maanden verkocht. Natuurlijk is dit afhankelijk van de huizenmarkt. Op dit moment is de huizenmarkt in het voordeel van de verkoper maar we zien een mogelijke verschuiving. Als je jouw huis te koop gaat zetten, is de kans dus groot dat jouw woning snel verkocht is. Maar ook het aanbod speelt een rol. Dit is in relatie met de huizenmarkt. Momenteel is er een tekort aan woningen, dus ook om deze reden hoeft jouw huis niet lang te koop te staan. Mocht de verschuiving plaatsvinden naar een kopersmarkt is het fijn om te weten dat Zelfwoonhuisverkopen je kunt helpen bij de verkoop van je woning.

hoe lang staat een huis gemiddeld te koop

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Huis verkopen binnen 1 week

Hoe lang jouw huis te koop staat, is niet vooraf te bepalen. Ga je jouw huis te koop zetten en wil je er zeker van zijn dat jouw huis snel verkocht wordt? Dan kun je Zelfwoonhuisverkopen inschakelen, want wij helpen je je huis te koop te zetten zonder makelaar en jouw huis te verkopen binnen 1 week. Hiervoor hebben we in de afgelopen jaren een kwalitatief netwerk van kopers opgebouwd. Voor iedere situatie hebben wij een passende oplossing. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

huis verkopen binnen 1 week

Meer weten over een huis te koop zetten

Wil je meer weten over een huis te koop zetten, hoe lang staat een huis gemiddeld te koop, een huis te koop zetten zonder makelaar of je huis verkopen binnen 1 week? Neem dan contact met ons op. Bel naar 085 – 06 06 027 of stuur een mail naar info@zelfwoonhuisverkopen.nl. We helpen je graag verder.

 • Snel je huis verkopen
 • Géén makelaarskosten
 • Lege en verhuurde woningen
 • Géén ontbindende voorwaarden
 • Flexibele overdrachtsdatum
Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×