Huis veilen

Hoe een huis veilen een goed bedrag kan opleveren

Wil je jouw huis verkopen? Misschien heb je dan al wel gemerkt dat dit niet altijd eenvoudig is. Vooral in deze tijd is het vinden van een koper een hele opgave. Wist je dat je jouw huis ook kunt veilen? Het klinkt dan wel niet zo chique, maar een huis veilen wordt steeds populairder in Nederland. In Amerika is dit al langer heel gewoon voor particulieren. Maar hoe werkt een huis veilen dan precies? En kan dit je een goed bedrag opleveren? Zelfwoonhuisverkopen.nl vertelt je hier graag meer over. Lees daarom snel verder.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

De bieding

Bij een veiling kunnen verschillende partijen een bod uitbrengen. De verkoper bepaalt welk bod hij of zij accepteert. Dit geldt ook voor een huis veilen. Als jij jouw huis gaat veilen, zullen potentiële kopers ieder een bod uitbrengen. Zit er een goed bod voor je tussen? Dan kun je die koper jouw huis gunnen. Je bepaalt uiteraard helemaal zelf of een bod goed genoeg is.

huis veilen

Huis veilen onder investeerders

Je kunt jouw huis veilen onder alle geïnteresseerden, natuurlijk moeten ze wel eerst gevalideerd worden, maar je kunt er ook voor kiezen om jouw huis te veilen onder investeerders. Het voordeel hiervan is dat investeerders vaak meer te besteden hebben dan een doorsnee persoon. Door jouw huis onder investeerders te veilen, kun je een goed bedrag voor jouw huis ontvangen. En je hebt direct zekerheid van afname zonder financieel voorbehoud en je beperkt de risico’s.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

huis veilen onder investeerders

Hoe Zelfwoonhuisverkopen.nl je helpt een huis te veilen

Zelfwoonhuisverkopen.nl beschikt over een groot netwerk van investeerders. Dat betekent dat wij je kunnen helpen jouw huis te veilen onder investeerders. Wij zorgen ervoor dat jij jouw huis kunt verkopen voor een eerlijke prijs. We zullen een waardebepaling uitvoeren om te kijken wat voor bedrag jij voor jouw huis zou kunnen krijgen. Vervolgens zullen onze investeerders een passend bod doen. Accepteer je het bod? Dan is jouw woning officieel verkocht! Wij nemen we je alles uit handen, ook extra kosten. Bovendien regelen we de administratieve afhandeling. Door jouw huis te veilen met Zelfwoonhuisverkopen.nl heb je een zorgeloze verkoop met veel gemak.

hulp bij huis veiling

Voor meer informatie neem je gerust contact op

Wil jij je huis veilen onder investeerders? En kun je onze hulp daarbij gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085 – 06 06 027 of ons een e-mail te sturen via info@zelfwoonhuisverkopen.nl. Heb je vragen? Of wil je graag meer informatie over een huis veilen? Neem ook dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.

 • Snel je huis verkopen
 • Géén makelaarskosten
 • Lege en verhuurde woningen
 • Géén ontbindende voorwaarden
 • Flexibele overdrachtsdatum
Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×