Huis verkopen aan bekende zonder makelaar

Hoe je huis verkopen aan een bekende zonder makelaar

Is er een bekende die je huis wil kopen? Dat kan je een hoop gedoe schelen. Je hoeft geen verkoopmakelaar in te schakelen en je kunt gewoon de prijs samen met de koper bepalen. Maar vergis je niet: er komt vaak meer kijken bij het verkopen van een woning dan je zou denken. Bovendien is het ook verstandig om iemand bij de verkoop te betrekken die niet emotioneel betrokken is. Zelfwoonhuisverkopen vertelt je waar je op moet letten en waarom je ons als onafhankelijke partij kunt inschakelen bij je huis verkopen aan een bekende zonder makelaar.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Wat wordt de verkoopprijs van je huis?

Bij de verkoop van je huis moet je rekening houden met de markt. Is de verkoopprijs te laag? Dan wordt het beschouwd als een schenking en moet over het te weinig betaalde bedrag belasting betaald worden.

huis verkopen aan bekende

Verkoopprijs overeenkomen

Het is leuk en gezellig om in de kroeg af te spreken dat die bekende je huis koopt. Maar voor welke prijs? Kun je er zonder ruzie wel uitkomen en hoe zorg je dat de koopsom niet onder de marktwaarde terechtkomt?

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Onderhandse verkoop huis

Verkoopdossier

Uiteraard weet de bekende die de woning koopt wel hoe de woning eruit ziet. Maar hij/zij heeft meer informatie nodig, zoals een taxatierapport en de eigendomsakte. Kun jij zelf dat verkoopdossier opstellen?

Opstellen voorlopig koopcontract

Heb je de onderhandelingen succesvol afgerond? Dan moeten deze goed op papier worden gezet in een voorlopig koopcontract dat bij een notaris terecht moet komen om de verkoop uiteindelijk rond te maken. Hoe ga je dat doen?

Zelf je huis verkopen aan een bekende

Wist je dat je met de hulp van Zelfwoonhuisverkopen je huis aan een bekende kunt verkopen, zonder gedoe en zonder hoge makelaarskosten? Natuurlijk wil je naast snel je huis verkopen aan een bekende, ook een goede prijs ontvangen en zo weinig mogelijk gedoe. Met een makelaar is dat geen probleem, maar betaal je behoorlijk wat kosten. Door zelf je huis via ons te verkopen heb je géén hoge makelaarskosten, maar wel direct zekerheid en géén gedoe.

Onderhandse verkoop huis

Zelfwoonhuisverkopen inschakelen

Wil je onze hulp inschakelen om eenvoudig en snel je huis aan een bekende te verkopen? We vertellen je graag meer over hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 085 060 60 27 of stuur een e-mail naar info@zelfwoonhuisverkopen.nl.

 • Snel je huis verkopen
 • Géén makelaarskosten
 • Lege en verhuurde woningen
 • Géén ontbindende voorwaarden
 • Flexibele overdrachtsdatum
Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×