Huis verkopen aan investeerder

Huis verkopen aan investeerder: tot € 300.000,-

Zou jij je huis zelf willen verkopen aan een investeerder? Dan kan Zelfwoonhuisverkopen je helpen. Wij bemiddelen partijloos én kosteloos tussen particulieren en investeerders. Dit doen wij voor huizen tot € 300.000,- in heel Nederland. Zo kun je het mooi af zonder makelaar. Je bespaart de hoge makelaarskosten en je huis wordt snel en zonder voorbehoud van financiering verkocht. Dit doen wij kosteloos. Bovendien nemen we je ook de administratie uit handen. Wil je meer weten over het verkopen van je huis aan een investeerder? Neem dan contact op voor een gratis adviesgesprek.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

De voordelen van verkopen aan een investeerder

Hoge makelaarskosten bespaart je eenvoudig door zelf je huis te verkopen aan een investeerder. Zelfwoonhuisverkopen kan kosteloos en onpartijdig voor je bemiddelen tussen jou en ons netwerk van investeerders. Verkoop je aan een investeerder dan verkoop je je huis snel en zonder voorbehoud van financiering. Ook ontvang je een eerlijke prijs. Wij kennen de markt door en door. We kunnen je helpen met het verkopen van een huis tot € 300.000,- in heel Nederland.

Huis verkopen aan investeerder

Zo werkt het verkoopproces

Via Zelfwoonhuisverkopen, kun je eenvoudig en snel je huis verkopen aan een investeerder. Dit werkt als volgt:

 1. Afspraak inplannen: neem vrijblijvend contact op. Dan kijken we tijdens een gratis adviesgesprek hoe we jou kunnen helpen.
 2. Waardebepaling: na het gesprek bekijken we je huis en taxeren we de waarde.
 3. Bod: na een marktconform aanbod kan de deal snel worden afgerond. Het geld komt snel jouw kant op en wij doen de administratie.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Zelf huis verkopen aan investeerder

Voordelen van bemiddeling door Zelfwoonhuisverkopen

Verkoop je huis via ons aan een investeerder, dan profiteer je kosteloos van ons netwerk. Je huis wordt snel en zonder voorbehoud van financiering verkocht. Zo heb je snel zekerheid. Verder kun je ook rekenen op:

 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Direct persoonlijk contact
 • Klanten geven ons een 4,8 uit 5
 • Geen hoge makelaarskosten
 • Snel verkopen via bemiddelaar

contact met zelfwoonhuisverkopen voor huis verkopen aan investeerder

Huis verkopen aan investeerder? Neem contact op.

Wil jij je huis verkopen aan een investeerder? Maak dan kosteloos gebruik van het investeerdersnetwerk van Zelfwoonhuisverkopen. Je verkoopt je huis dan snel en zonder voorbehoud van financiering. Bovendien betaal je niet de hoge makelaarskosten. Neem voor meer informatie of het inplannen van een gratis adviesgesprek gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op: 085 – 06 06 027. Ook kun je ons mailen op: info@zelfwoonhuisverkopen.nl of het contactformulier op de website invullen.

Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×