Huis verkopen bij scheiding

Huis verkopen bij scheiding: snel geregeld

Je huis verkopen bij scheiding. Dat wil je het liefst zo snel mogelijk achter de rug hebben.Via bemiddelaar Zelfwoonhuisverkopen heb je eenvoudig toegang tot een netwerk van investeerders. Zij kunnen je huis snel en zonder voorbehoud kopen. Als extra voordeel bespaar je zo ook nog eens de hoge makelaarskosten. Je kunt bij ons terecht voor het verkopen van huizen in Nederland tot € 300.000,-. Wij kunnen kosteloos en onpartijdig voor je bemiddelen. Zo is het verkoopproces snel achter de rug en kun je verder met je leven. Meer informatie nodig over het verkopen van je huis bij scheiding? Of wil je direct een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Bel ons.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Verkopen via een bemiddelaar: de voordelen

Bij een scheiding kun je om meerdere redenen van jullie huis af willen. Dit wil je het liefste zo snel mogelijk achter de rug hebben. Door je huis via Zelfwoonhuisverkopen aan een investeerder te verkopen, heb je snel zekerheid. Een investeerder koopt je huis snel en zonder voorbehoud van financiering voor een marktconforme prijs. Bovendien betaal je geen hoge makelaarskosten omdat je huis zonder makelaar wordt verkocht. Wij kunnen kosteloos voor je bemiddelen tussen jou en ons investeerdersnetwerk. Dit geldt voor huizen tot € 300.000,- in heel Nederland.

Huis verkopen na scheiding

Huis verkopen bij scheiding: snel geregeld

Je huis in een mum van tijd verkopen, zonder voorbehoud en voor een eerlijke prijs? Hoe je dit regelt lees je hieronder:

 1. Afspraak inplannen: maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dan bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen.
 2. Waardebepaling: in de volgende stap taxeren we jullie huis.
 3. Bod: wij doen je een marktconform aanbod. Accepteer je ons bod? Dan wordt de deal snel afgerond. De administratieve afhandeling regelen wij.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

zelf huis verkopen na scheiding

Waarom bemiddeling door Zelfwoonhuisverkopen?

Zelfwoonhuisverkopen is een onafhankelijke partij met een groot netwerk. Bovendien is onze service kosteloos. Lig jij bijvoorbeeld in een scheiding, en wil je graag snel en zonder voorbehoud van financiering je huis verkopen? Dan kunnen wij je helpen. Wie bij ons zijn huis verkoopt mag rekenen op de volgende voordelen:

 • Direct persoonlijk contact
 • Geen hoge makelaarskosten
 • Snel verkopen via bemiddelaar
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Klanten geven ons een 4,8 uit 5

contact met zelfwoonhuisverkopen voor verkoop huis bij scheiding

Huis verkopen bij scheiding. Bel voor een afspraak

Lig jij in een een scheiding en wil je graag snel je huis verkopen? Verkoop je huis dan snel en zonder voorbehoud via Zelfwoonhuisverkopen. Neem voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 085 – 06 06 027. Ook kun je een e-mail sturen naar: info@zelfwoonhuisverkopen.nl of het contactformulier invullen op de website. Wij nemen dan snel contact op.

Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×