Huis verkopen buiten makelaar om

Je hebt besloten dat je je huis wilt gaan verkopen, maar twijfelt erover of je een makelaar inschakelt. Het inhuren van een makelaar brengt voordelen met zich mee. Zo beschikt een makelaar over een groot netwerk, wordt er goed geadverteerd en worden er bezichtigingen geregeld. Dit scheelt veel stress en tijd. Het nadeel is dat dit je niet altijd de garantie biedt tot een succesvolle verkoop. Jij bent je hiervan bewust en daarom denk je erover na om je huis zelf te verkopen of wat de mogelijke andere opties misschien zijn. Wij kunnen je geruststellen, er is méér mogelijk dan je denkt. Er zijn genoeg opties mogelijk om je huis te verkopen zonder makelaar. We vertellen je hier meer over in dit artikel.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Welke opties heb je zonder makelaar?

Een makelaar neemt diverse taken op zich bij de verkoop van een huis. Taken die je in feite makkelijk zelf uit kunt voeren. Je kunt ervoor kiezen een bord in de tuin te plaatsen, je huis via vraag-en-aanbod sites en social media aan te bieden, en het zo te verkopen. Maar er zijn ook andere mogelijkheden. Het zijn opties die je in staat stellen om zelf je huis te verkopen zonder tussenkomst van een makelaar. Een huis verkopen is eenvoudiger dan je denkt als je eenmaal weet hoe. Zo zijn er diverse opties mogelijk zoals:

Zelf woonhuis verkopen zonder makelaar blog

Huis verkopen aan een belegger of investeerder

Je denkt hier vaak niet meteen aan, maar je huis verkopen aan een investeerder genereert vaak een erg goede, snelle en succesvolle verkoop. Het is de ideale manier om je huis te verkopen zonder makelaar.

Beleggers zijn vaak partijen die huizen opkopen, opknappen en deze verhuren. Het zijn gespecialiseerde vakmensen die weten wat de markt doet en beschikken over de juiste kennis. Zelfwoonhuisverkopen biedt je toegang tot het netwerk om je huis op te laten kopen door een opkoper. Bekijk onze website, neem contact met ons op en maak een afspraak. We bespreken dan samen de mogelijkheden. We werken zonder kosten voor de verkoper. Indien tijdens ons gesprek blijkt dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, bepalen we samen de waarde van je huis.

Nadat de waarde van je huis is bepaald kijken we samen naar een passend bod. Doordat wij zelf ook beleggen in vastgoed weten wij waar we het over hebben. Soms hebben wij ruimte in onze portfolio en dan doen wij zelf een bod. Is dit niet mogelijk? Dan kijken we samen in ons netwerk. Wij begeleiden je bij de verkoop en regelen alles, zelfs de bezichtigingen. Ons netwerk bestaat uit diverse opkopers welke allen hart voor hun vak hebben. Zij hebben kennis over de juiste marktwaarde en kunnen op deze manier een goed bod doen op je huis. Het is dé manier om je huis voor een goede prijs zonder makelaar te verkopen.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Je huis zelf verkopen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun huis zelf te verkopen. Het scheelt veel in de makelaarskosten. Ze bieden hun huis dan aan op diverse vraag-en-aanbod sites of ze plaatsen hun huis zelf op woningsites. Dit is een mogelijke optie, maar het vraagt wel veel tijdsinvestering.

Er zijn ook makelaars die jouw de mogelijkheid bieden om je huis zelf te verkopen en nemen alleen de promotie uit handen. De bezichtigingen en dergelijke voer je nog steeds zelf uit. Je kunt je huis ook aanbieden op diverse social media kanalen denk aan: Facebook, Instagram of Twitter.

Huis doorverkopen aan naasten in je omgeving

De kans dat dit gebeurt is natuurlijk klein, maar indien je iemand in je naaste omgeving kent die geïnteresseerd is in je huis is dit een zeer gemakkelijke optie. Het is heel gelukkig getroffen als je deze optie hebt, maar niet meest voorkomend. Des al niet te min kun je het altijd proberen en de verkoop kenbaar maken aan je familie, vrienden en kennissen. Niet geschoten is altijd mis.

zelf huis verkopen aan naasten blog

We hebben je nu uitgelegd hoe jij jouw huis heel gemakkelijk kunt verkopen zonder makelaar. Het verkopen van je huis buiten een makelaar om wordt zeer eenvoudig gemaakt dankzij de expertise van Zelfwoonhuisverkopen. Nu je de opties weet is het tijd om in te zoomen op de voordelen:

 • Je hoeft bezichtigingen niet zelf te plannen.
 • Je hebt geen stress door het plannen of het opruimen van je huis.
 • Er komen geen foto’s van je huis op het internet.
 • Het is dé mogelijkheid om je huis snel te verkopen.
 • Er zijn geen kosten verbonden aan de verkoop.
 • Zelfwoonhuisverkopen neemt al je zorgen uit handen en handelt alle zaken van begin tot eind netjes af.
 • Je kunt je huis rechtstreeks aan ons verkopen.
 • Je maakt geen onnodige kosten voor een makelaar.
 • Je huis staat niet lang te koop, waardoor je veel kosten bespaart zoals: dubbele hypotheek en energiekosten.
 • Zelfwoonhuisverkopen beschikt over een groot netwerk en kan een snelle verkoop van je huis voor een eerlijk bod genereren.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Onze aanpak

Zelfwoonhuisverkopen stelt jouw in staat om je huis op een snelle en betrouwbare manier te verkopen zonder makelaar. Dit doen wij door jou onze expertise aan te bieden en gebruik te maken van ons netwerk. Nadat je onze website hebt doorgelezen weet je al veel over onze manier van werken.

Zelfwoonhuisverkopen-buiten-makelaar-blog

Indien je contact met ons opneemt door middel van het contactformulier (wat je vindt op deze website) nemen wij contact met je op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak leggen wij uit hoe we te werk gaan en bespreken we alle mogelijkheden. Het is de perfecte manier om elkaar beter te leren kennen. Hierna bekijken we jou huis en bespreken we de opties samen door. We taxeren het huis en leggen onze focus op jouw huis tot in de kleine details. Aan de hand hiervan bepalen wij de waarde van je huis.

Wij kopen zelf ook regelmatig woningen. Mocht dit op dat moment niet tot de mogelijkheden behoren dan kijken we samen naar een passend bod binnen ons netwerk. Wij regelen verder al het papierwerk. Zelf je huis verkopen buiten een makelaar om is nog nooit zo snel gegaan. Heb je interesse of wil je jouw huis verkopen? Neem dan contact met ons op.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×