Huis verkopen en er gratis blijven wonen

Huis verkopen en gratis blijven wonen, kan dat?

Wil jij jouw huis verkopen en er gratis in blijven wonen? Dat kan! Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woning te verkopen en deze vervolgens terug te huren of zelfs gratis in de woning te blijven wonen. Het klinkt misschien raar, maar het is toch echt mogelijk. Wil je weten hoe dit werkt? Lees dan snel verder. Zelfwoonhuisverkopen vertelt je er graag meer over.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Hoe werkt een huis verkopen en gratis blijven wonen?

Is jouw hypotheek lager dan de verkoopwaarde van jouw woning? Dan betekent dit dat je een overwaarde hebt op het huis. Je hebt de mogelijkheid om de opgebouwde overwaarde uit te laten keren, het huis te verkopen en vervolgens gratis in het huis te blijven wonen. De nieuwe eigenaar van de woning wordt juridisch eigenaar en koop de grond inclusief het huis terwijl jij zelf het woonrecht behoudt. Je hebt dus jouw huis verkocht en kunt er gratis in blijven wonen. Enkele voordelen hiervan zijn:

 • Meer vrijheid en geen zorgen om de financiën
 • Je bespaart op onnodig dure makelaarskosten
 • De onderhoudskosten aan het huis zijn niet langer voor jou

Huis verkopen en er gratis blijven wonen

Woning verkopen en terughuren

Naast dat je jouw huis kunt verkopen om er gratis in te blijven wonen, heb je ook de optie om jouw woning te verkopen en vervolgens de woning terug te huren. Je kunt hierdoor profiteren van de waarde van het huis zonder dat je hoeft te verhuizen. Want je betaalt gewoon maandelijks huur om zorgeloos in jouw woning te blijven wonen. Ook bespaar je op jaarlijks terugkerende lasten. Jouw woning verkopen en vervolgens terughuren, kan dus zeker uitkomst bieden.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

huis verkopen en er gratis blijven wonen

Woning verkopen via Zelfwoonhuisverkopen

Zelfwoonhuisverkopen kan je helpen jouw huis te verkopen, zodat jij er vervolgens gratis kunt blijven wonen. Wij beschikken namelijk over een groot netwerk investeerders en kunnen binnen een mum van tijd een geschikte koper voor jouw woning vinden. Dus wil jij graag hulp bij de verkoop van jouw woning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

gratis blijven wonen in verkocht huis

Wil je hier meer over weten?

Wil jij onze hulp bij het verkopen van jouw huis om er vervolgens gratis in te blijven wonen? Of om jouw woning terug te huren? Bel naar 085 – 06 06 027. of stuur ons een mail via info@zelfwoonhuisverkopen.nl. We komen graag met je in contact om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen. Heb je nog vragen? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van het verkopen van een huis en er zelf in blijven wonen? Neem ook dan gerust contact met ons op.

 • Snel je huis verkopen
 • Géén makelaarskosten
 • Lege en verhuurde woningen
 • Géén ontbindende voorwaarden
 • Flexibele overdrachtsdatum
Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×