Huis verkopen met huurder

Huis verkopen met huurder: tot € 300.000,-

Wil je een huis verkopen met een huurder erin? Dat is zo geregeld via Zelfwoonhuisverkopen. Wij bemiddelen kosteloos en onpartijdig tussen particuliere verkopers en investeerders. Een snelle verkoop zonder voorbehoud tegen een eerlijke prijs is wat wij je bieden. Dit is mogelijk voor een verhuurde woning tot € 300.000,- in heel Nederland. Daarnaast regelen wij de administratieve rompslomp zodat je zelf geen tijd aan kwijt bent. Meer weten over verkopen van een verhuurde woning? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Verhuurde woning verkopen zonder makelaar

Wil je snel een huis verkopen, maar zit de huurder er nog in? Een verhuurd huis verkopen is geen probleem als je verkoopt aan een investeerder. Zelfwoonhuisverkopen kan kosteloos en onpartijdig bemiddelen tussen jou en ons netwerk van investeerders. Wij verkopen je huis snel en zonder voorbehoud. Uiteraard krijg je er een goede prijs voor en betaal je bovendien ook nog eens geen makelaarskosten. Je kunt een huis met huurder tot € 300.000,- aan ons verkopen in heel Nederland.

woonhuis verkopen met huurder

Een huis verkopen met huurder werkt als volgt

Voor het verkopen van een huis met huurder neem je contact op met Zelfwoonhuisverkopen. Wij gaan als volgt te werk:

 1. Afspraak inplannen: bel voor een afspraak. Tijdens een kennismakingsgesprek bepalen we hoe we jou het beste kunnen helpen.
 2. Waardebepaling: wanneer we het eens zijn, gaan we samen jouw verhuurde woning bekijken om de waarde te bepalen.
 3. Bod: ga je akkoord met ons bod? Wij doen de administratieve afhandeling en het geld staat snel op je rekening.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Zelf woonhuis verkopen met huurder

Bemiddeling bij huis verkopen met huurder

Een huis met huurder verkoop je eenvoudig zelf via Zelfwoonhuisverkopen. Daar heb je geen dure makelaar voor nodig. Alle voordelen op een rijtje:

 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Snel verhuurd huis verkopen via bemiddelaar
 • Direct persoonlijk contact
 • Geen hoge makelaarskosten
 • Klanten geven ons een 4,8 uit 5

contact met zelfwoonhuisverkopen voor huis snelle onderhandse verkoop

Snel onderhands je huis verkopen? Neem contact op

Wil jij zonder makelaar snel een huis verkopen met een huurder erin? Een huis met een huurder verkoop je snel en zonder voorbehoud via Zelfwoonhuisverkopen. Uiteraard voor een marktconforme prijs. Voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek kun je ons contactformulier invullen. Verder zijn wij telefonisch bereikbaar op: 085 – 06 06 027 en kun je mailen naar: info@zelfwoonhuisverkopen.nl.

Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×