Huis verkopen met restschuld

Huis verkopen met restschuld: zonder makelaarskosten

Wil je je huis verkopen in verband met een restschuld? Via Zelfwoonhuisverkopen is je huis snel en zonder voorbehoud verkocht voor een goede prijs. Je hebt bovendien de mogelijkheid om je huis weer terug te huren zodat je niet hoeft te verhuizen. Wij zijn een onafhankelijke bemiddelaar tussen particulieren en ons netwerk van investeerders. De markt waar wij ons op richten zijn huizen tot € 300.000,- in heel Nederland. Dit doen wij kosteloos zodat je geen makelaarskosten betaalt. Wil je meer weten? Neem voor meer informatie over het verkopen van een huis met een restschuld vrijblijvend contact met ons op.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Goedkoper zonder makelaar

Loopt je aflossingsvrije hypotheek binnenkort af? Dan moet je doorgaans het huis verkopen met een restschuld. Als je er voor kiest om zelf je huis te verkopen, bespaar je de hoge makelaarskosten. Zelfwoonhuisverkopen heeft een groot investeerdersnetwerk en kan onpartijdig voor je bemiddelen bij verkoop. Dit doen wij kosteloos. Een investeerder koopt je huis dan zonder voorbehoud van financiering. Zo heb je snel zekerheid. Bovendien is de overdrachtsdatum in overleg en kun je er zelfs voor kiezen om je eigen huis weer terug te huren.

huis verkopen met restschuld

Huis verkopen met restschuld: zo werkt het

Je kunt bij ons terecht voor het verkopen van een huis met restschuld. Dit werkt als volgt:

 1. Afspraak inplannen: vraag een gratis adviesgesprek aan. Dan bespreken we hoe we je kunnen helpen.
 2. Waardebepaling: het vervolg is een taxatie van je huis.
 3. Bod: je ontvangt een marktconform aanbod. Bij een akkoord wordt de deal snel afgerond en komt het geld snel jouw kant op.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

zorgen over schulden huis verkopen

Waarom Zelfwoonhuisverkopen zo voordelig is

Wij beschikken over een groot netwerk met serieuze investeerders. Een huis met restschuld hebben wij in een mum van tijd verkocht. Omdat er geen ontbindende voorwaarden zijn heb je snel zekerheid. Bovendien heb je de mogelijkheid om je huis weer terug te huren. Ook is onze service kosteloos. Andere voordelen zijn:

 • Snel verkopen via bemiddelaar
 • Geen hoge makelaarskosten
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Klanten geven ons een 4,8 uit 5
 • Direct persoonlijk contact

contact met zelfwoonhuisverkopen voor verkoop huis met restschuld

Huis verkopen na aflopen hypotheek? Bel voor een afspraak

Is je hypotheek afgelopen en wil je je huis verkopen met restschuld? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zelfwoonhuisverkopen zorgt ervoor dat je snel en zonder voorbehoud je huis verkoopt. Zonder hoge makelaarskosten. Bovendien kun je je huis terughuren waardoor je niet hoeft te verhuizen. Wil je hier meer over weten? Maak dan een vrijblijvend een afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 085 – 06 06 027. Via de mail op: info@zelfwoonhuisverkopen.nl. En via ons online contactformulier.

Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×