Huis verkopen na erfenis

Huis verkopen na erfenis: snel en zonder voorbehoud

Een huis verkopen na een erfenis. Dat wil je graag zo snel mogelijk geregeld hebben. Door het huis te verkopen via bemiddelaar Zelfwoonhuisverkopen heb je snel zekerheid. Wij hebben namelijk een netwerk van investeerders dat het huis uit de erfenis zonder voorbehoud van financiering willen kopen voor een marktconforme prijs. Zij kopen huizen tot € 300.000,- in heel Nederland. Wij kunnen hierin kosteloos en onafhankelijk voor je bemiddelen. Wil je meer weten over een huis verkopen na een erfenis? Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een gratis adviesgesprek.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Verkopen zonder makelaar: de voordelen

Als je besloten hebt om een huis uit een erfenis te verkopen, wil je dit ook zo snel mogelijk geregeld hebben. Via bemiddelaar Zelfwoonhuisverkopen verkoop je het huis snel en zonder voorbehoud aan een investeerder. Bovendien betaal je met een bemiddelaar geen hoge makelaarskosten. Je kunt bij ons terecht voor het verkopen van een huis in Nederland tot € 300.000,-.Uiteraard ontvang je er een eerlijke prijs voor.

Huis verkopen na erfenis

Huis verkopen via bemiddelaar: snel en effectief

Wil je een huis uit een erfenis snel en zonder voorbehoud verkopen voor een goede prijs? Hoe dit werkt lees je hieronder.

 1. Afspraak inplannen: het begint met het inplannen van een gratis adviesgesprek. Hierin bekijken we wat we voor je kunnen betekenen.
 2. Waardebepaling: na het gesprek volgt de taxatie van het huis.
 3. Bod: accepteer je ons marktconforme aanbod? Dan zorgen wij dat de deal zo snel mogelijk wordt afgerond.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Zelf huis verkopen na erfenis

Voordelen bemiddeling bij verkopen huis na erfenis

Wij zijn een onafhankelijke bemiddelaar met een groot netwerk. Wanneer je een huis uit een erfenis hebt ontvangen en hier snel weer vanaf wilt kun je bij ons terecht. Wij verkopen je huis in een mum van tijd aan een investeerder. Bovendien werken wij kosteloos. Verder profiteer je ook van de onderstaande voordelen:

 • Geen hoge makelaarskosten
 • Direct persoonlijk contact
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Snel verkopen via bemiddelaar
 • Klanten geven ons een 4,8 uit 5

contact met zelfwoonhuisverkopen voor verkopen huis na erfenis

Huis verkopen na erfenis? Bel voor een afspraak

Heb jij een huis uit een erfenis ontvangen en wil je dit graag zo voordelig mogelijk verkopen? Dan kun je je huis snel en zonder voorbehoud van financiering verkopen via Zelfwoonhuisverkopen. Wij bemiddelen kosteloos tussen jou en ons netwerk van investeerders. Bovendien betaal je ook nog eens geen makelaarskosten. Voor vragen of het maken van vrijblijvende afspraak kun je ons bellen op: 085 – 06 06 027. Ook kun je ons mailen via: info@zelfwoonhuisverkopen.nl of het online contactformulier invullen.

Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×