Huis verkopen notaris

Huis verkopen via een notaris: hoe werkt het?

Heb je besloten om zelf je huis te verkopen? Dan heb je hier een notaris voor nodig. Want nog voordat je jouw woning officieel kunt verkopen, moet de notaris een volledige checklist afvinken. In deze checklist vind je documenten, attesten en formaliteiten. Benieuwd wat deze zijn? Zelfwoonhuisverkopen vertelt je er meer over.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Verkoopdossier samenstellen

De notaris zal een verkoopdossier voor je samenstellen. Hierbij zullen verschillende attesten en documenten in opgenomen worden, zoals een stedenbouwkundig uittreksel, een bodemattest en de kadastrale informatie. Mochten er documenten ontbreken, dan zal de notaris je op tijd waarschuwen en je helpen een oplossing te vinden. Zodra het verkoopdossier compleet is, kun je verder met jouw huis verkopen via een notaris.

Verkoopdossier samenstellen

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Huis verkopen via een notaris

Begeleiding en advies

Wanneer je jouw huis verkoopt via een notaris, sta je er natuurlijk niet alleen voor. De notaris zal je tijdens het gehele traject begeleiden en je advies geven. Niet alleen over het verloop van de verkoop van jouw woning, maar ook over fiscale voordelen.

Het opstellen van een koopovereenkomst

Als je een koper gevonden hebt, kan de voorlopige koopovereenkomst worden opgesteld. Ook hier helpt de notaris je bij. Als je jouw huis gaat verkopen via een notaris, ben je er zeker van dat er geen belangrijke zaken in de koopovereenkomst vergeten worden. Een notaris is namelijk een erkend jurist die onpartijdig werkt. Een 100% sluitende koopovereenkomst is vanzelfsprekend als je jouw huis gaat verkopen via een notaris. De verkoop van jouw woning zal op deze manier zorgeloos verlopen.

begeleiding en advies

Zelf jouw huis verkopen met Zelfwoonhuisverkopen

Je kunt ook jouw woning zelf verkopen met onze hulp. Want ook dan ben je verzekerd van een zorgeloze verkoop, waarbij alles tot in de puntjes wordt geregeld. Wij rekenen geen makelaarskosten en kunnen jouw huis ook nog eens heel snel succesvol verkopen! We plannen graag een afspraak met je in om je al je vragen hierover te beantwoorden. Mocht je de verkoop van je huis willen uitbesteden, dan zullen wij snel bij je langskomen voor een waardebepaling van jouw woning en kun je kort daarna een passend bod van ons verwachten. Bel naar 085 – 06 06 027 of stuur ons een e-mail via info@zelfwoonhuisverkopen.nl voor meer informatie.

 • Snel je huis verkopen
 • Géén makelaarskosten
 • Lege en verhuurde woningen
 • Géén ontbindende voorwaarden
 • Flexibele overdrachtsdatum
Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×