Huis verkopen wat hou ik over

Wat houd jij over bij de verkoop van je huis?

Zit je met de vraag: ik wil mijn huis verkopen, wat hou ik over? Zelfwoonhuisverkopen kan je daar snel en duidelijk antwoord op geven. Natuurlijk zijn er verschillende factoren die bepalen hoeveel je overhoudt door de verkoop van je appartement of eengezinswoning, zoals de grootte en de ligging. Hoe wij die bepalen en hoe je kosten kunt besparen, lees je hier. Ontdek snel wat jij bij het verkopen van jouw huis overhoudt.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Bespaar op kosten makelaar

Er zijn allerlei situaties waarom je ervoor wilt kiezen om je huis snel te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar. Dit kunnen leuke redenen zijn, bijvoorbeeld doordat je gaat samenwonen, maar geen dubbele lasten wilt.

Het kan ook om minder leuke dingen gaan, Bijvoorbeeld in geval van een scheiding, of wanneer je de overwaarde van je huis nodig hebt om schulden te betalen. Wat de reden ook is, door je huis snel te verkopen via Zelfwoonhuisverkopen bespaar je eenvoudig tijd en geld. Wij kopen je appartement of eengezinswoning op voor een eerlijke prijs.

Doordat je geen makelaar inschakelt, bespaar je op hoge makelaarskosten. Bovendien nemen wij je alles uit handen, ook de extra kosten. Weten wat jij overhoudt als je je huis gaat verkopen? Vraag dan om een vrijblijvend adviesgesprek.

wat hou ik over bij verkopen huis

Voordelen huis verkopen zonder makelaar

Als je ervoor kiest je huis te verkopen zonder dure makelaar, doe dat dan via Zelfwoonhuisverkopen. Je hebt je huis snel verkocht, zonder risico’s en voor een eerlijke prijs. Bovendien ben je geen geld kwijt aan de makelaar en ben je geen tijd kwijt aan bezichtigingen. Door je huis aan ons te verkopen, zit je niet lang in onzekerheid. Je bent verzekerd van een snelle verkoop en krijgt een marktconforme prijs.

Onze service is volledig kosteloos. De overdrachtsdatum bepalen we samen met jou. Die kan ook wat verder in de toekomst liggen. Je kunt ook besluiten je huis eerst nog een tijdje terug te huren. Wil je weten wat er in jouw situatie mogelijk is? Bespreek het met ons en kom erachter wat jij overhoudt na het verkopen van je huis.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

vraag aan zelfwoonhuisverkopen huis verkopen wat hou ik over

Snel je huis verkopen in drie eenvoudige stappen

Bij Zelfwoonhuisverkopen kunnen wij gratis de waarde van je huis bepalen. Zo weet je snel wat je huis opbrengt en wat je overhoudt als je ervoor kiest je huis te verkopen. Je kunt je huis in drie eenvoudige stappen aan ons verkopen:

 1. Afspraak inplannen;
 2. Waardebepaling;
 3. Bod op je huis.

Succesverhaal zelf woonhuis huis verkopen

Huis verkopen via Zelfwoonhuisvekopen

Wil je snel antwoord op de vraag: mijn huis verkopen: wat hou ik over? Neem dan contact op met Zelfwoonhuisverkopen. Bij ons krijg je snel antwoord op je vragen. Vraag gerust een adviesgesprek aan of ontvang direct een bod. Bel naar 085 – 06 06 027 of stuur een e-mail via info@zelfwoonhuisverkopen.nl en laat ons weten wat wij voor je kunnen betekenen.

 • Snel je huis verkopen
 • Géén makelaarskosten
 • Lege en verhuurde woningen
 • Géén ontbindende voorwaarden
 • Flexibele overdrachtsdatum
Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×