Huis verkopen zonder Funda

Huis verkopen zonder Funda is zeker mogelijk

Je huis verkopen zonder Funda? Het is zelfs vandaag de dag mogelijk. Heb je liever niet dat het interieur van je woning voor iedereen zichtbaar is? Of wil je geen dure makelaar inschakelen om je huis op Funda te zetten? Dat is allemaal ook helemaal niet nodig wanneer je je woning wil verkopen. Bij Zelfwoonhuisverkopen verkopen we je huis zonder gebruik van Funda. Lees hieronder hoe we dit doen of neem direct contact met ons op.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Bespaar geld zonder Funda en zonder makelaar

Wat je reden ook is dat je je huis wil verkopen zonder Funda, via Zelfwoonhuisverkopen is het mogelijk. Hiermee bespaar je ook nog eens veel geld, want je bent geen hoge makelaarskosten kwijt. Je bent ook geen tijd kwijt aan het maken van foto’s en bezichtigingen van kijkers. Zelfwoonhuisverkopen koopt je eensgezinswoning of appartement voor een eerlijke prijs. Daarbij nemen we je alles uit handen, ook de extra kosten. Kunnen wij je helpen je huis te verkopen zonder Funda? Vraag om een vrijblijvende waardebepaling via het formulier op onze website.

huis verkopen zonder funda

Voordelen van onze werkwijze

Kies je ervoor je huis te verkopen zonder Funda en zonder makelaar? Dan is Zelfwoonhuisverkopen de manier om snel en zonder risico’s je huis te verkopen. In tegenstelling tot de diensten van een dure makelaar, is onze service volledig kosteloos. Verkoop je je woning aan ons, dan hoef je bovendien niet lang in onzekerheid te zitten, je bent verzekerde van een snelle verkoop en een marktconforme prijs. Geen lang verkooptraject en de ene bezichtiging naar de andere, je weet direct waar je aan toe bent. Ook de overdrachtsdatum bepalen wij samen met jou. Die kan al snel zijn, maar ook wat verder in de toekomst liggen. Je kunt zelfs besluiten je eigen huis nog een tijdje te huren. Wij zijn daarin heel flexibel. Wil je weten van welke voordelen jij allemaal kunt profiteren? Bespreek het met ons.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

huis verkopen zonder makelaarskosten of funda

In 3 stappen huis verkopen zonder Funda

Je huis verkopen zonder Funda is heel eenvoudig bij Zelfwoonhuisverkopen. Wij kunnen gratis de waarde van je woning bepalen. Je huis verkopen aan ons gaat in drie eenvoudige stappen:

Afspraak inplannen

Je neemt contact met ons op via email, telefoon of het contactformulier op onze website. Tijdens een eerste gesprek (vrijblijvend) bekijken we jouw situatie en hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Waardebepaling

Wil je door? Dan gaan we samen je huis bekijken om de waarde in te schatten. Ook kijken we naar je andere wensen zoals overdrachtsdatum of eventueel een periode terughuren van de woning. Jij mag het zeggen!

Bod op je huis

Wij doen je een passend bod. Accepteer je dit? Gefeliciteerd, wij regelen direct de administratieve afhandeling en jij hebt een zorgeloze verkoop met veel gemak.

Lees ook onze pagina over het zelf verkopen van je huis zonder behulp van een makelaar.

marloes Zelfwoonhuisverkopen

Jouw huis verkopen zonder Funda

Wil jij ook jouw huis verkopen zonder Funda? Neem dan contact op met Zelfwoonhuisverkopen voor een adviesgesprek of ontvang direct een bod. Bel naar 085 – 06 06 027 of stuur een e-mail via info@zelfwoonhuisverkopen.nl en laat ons weten wat wij voor je kunnen betekenen.

 • Snel je huis verkopen
 • Géén makelaarskosten
 • Lege en verhuurde woningen
 • Géén ontbindende voorwaarden
 • Flexibele overdrachtsdatum
Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×