Klushuis verkopen

Klushuis verkopen: zonder makelaarskosten

Graag je klushuis verkopen? Neem dan contact op met Zelfwoonhuisverkopen. Wij beschikken over een groot netwerk van investeerders. Zo verkoop je je huis zonder makelaar. Behalve dat je huis snel en zonder ontbindende voorwaarden wordt verkocht, bespaar je dus ook de hoge makelaarskosten. Zo heb je snel zekerheid én snel je geld. Je kunt dus snel weer op jacht naar een nieuw klushuis. Onze bemiddeling is onpartijdig en kosteloos. Wij handelen op de Nederlandse markt in de prijsklasse tot € 300.000,-. Wil je hier meer over weten? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het verkopen van je klushuis.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Geen hoge makelaarskosten en andere voordelen

Ben je klaar met verbouwen en is het tijd om je klushuis te verkopen? Zelfwoonhuisverkopen beschikt over een groot investeerdersnetwerk dat jouw klushuis zonder ontbindende voorwaarden koopt. De deal is snel rond en je ontvangt een eerlijke prijs. Zo kun je snel weer investeren in een nieuw klushuis. Onze bemiddeling is kosteloos. En omdat je verkoopt zonder makelaar, bespaar je ook de hoge makelaarskosten.

klushuis verkopen aan koen en marloes

Klushuis verkopen? Zo werkt het.

Je klushuis verkopen aan een investeerder kun je eenvoudig zelf via Zelfwoonhuisverkopen. Zo werkt het:

 1. Afspraak inplannen: plan een gratis adviesgesprek in. Hierin bekijken we de mogelijkheden.
 2. Waardebepaling: komt er een vervolg? Dan bekijken we samen je klushuis voor een taxatie.
 3. Bod: na de taxatie volgt een marktconform aanbod. Als je akkoord gaat maken we de deal snel rond. Het geld komt dan snel jouw kant op.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

klushuis gekocht? snel er vanaf met zelfwoonhuisverkopen

Zelfwoonhuisverkopen: ontdek de voordelen

Via ons netwerk van investeerders is je klushuis snel van de markt. Er zijn geen ontbindende voorwaarden dus het geld staat snel op je rekening. Bovendien is onze bemiddeling kosteloos. Andere voordelen zijn:

 • Geen hoge makelaarskosten
 • Snel verkopen via bemiddelaar
 • Direct persoonlijk contact
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Klanten geven ons een 4,8 uit 5

contact met zelfwoonhuisverkopen voor verkoop klushuis

Klushuis verkopen? Neem contact op.

Snel je klushuis verkopen voor een goede prijs? Verkoop dan zelf je huis aan een investeerder via Zelfwoonhuisverkopen. Snel, zonder voorbehoud van financiering en voor een goede prijs. wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen op: 085 – 06 06 027. Ook zijn wij bereikbaar via de mail: info@zelfwoonhuisverkopen.nl en ons online contactformulier.

Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×