Mijn huis raakt niet verkocht

Mijn huis raakt niet verkocht, wat nu?

Staat jouw huis al een tijdje te koop en lukt het je niet om het te verkopen? Dan vraag je je jij je vast af: waarom verkoopt mijn huis niet? Ook als je gebruik maakt van Funda, kan het zijn dat je huis niet verkocht raakt. Wat te doen als jouw huis niet verkocht raakt? Zelwoonhuisverkopen heeft gelukkig een aantal tips voor je om kopers te trekken. We helpen je graag een handje op weg, zodat jouw huis hopelijk toch verkocht raakt.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Pas de vraagprijs aan

Mijn huis raakt niet verkocht vanwege de vraagprijs. Dat is een veelvoorkomend probleem. Met de huidige woningmarkt kun je een hogere vraagprijs hanteren, maar overdrijf niet. Nu de hypotheekrente hoger staat en er meer onzekerheid op de markt komt kan de verkoop van je woning langer duren. Vergelijk woningen in de buurt en kijk wat hun vraagprijzen zijn. Lukt het deze woningeigenaren ook al weken niet om hun woning te verkopen? Dan kun je hier beter niet met jouw vraagprijs boven gaan zitten. En raakt je huis op Funda niet verkocht? Pas jouw vraagprijs aan naar een bedrag net onder een groot rond getal, want dan kom je op Funda in een andere prijscategorie terecht. Hier zit wellicht wel een koper tussen.

huis verkoopt niet, wat kun je doen

Mijn huis verkoopt niet? Zorg voor betere promotie

Mijn huis op Funda raakt niet verkocht, wat kan ik hieraan doen? Dit horen wij vaak. Een Funda advertentie is natuurlijk geen garantie om kopers te vinden. Je kunt meerdere promotiestrategieën toepassen om er toch voor te zorgen dat je jouw huis verkoopt. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van sociale media. Zorg er wel altijd voor dat de foto’s die je voor de promotie gebruikt, uiterst professioneel zijn. Hier laat je een betere indruk mee achter.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Promotie wanneer huis niet verkocht raakt

Maak de woning aantrekkelijker voor verkoop

Het kan ook zijn dat jouw woning er niet aantrekkelijk genoeg uit ziet en dat het daarom niet lukt een koper te vinden. Dan raakt ook op Funda jouw huis niet verkocht. Zorg er daarom voor dat jouw woning zowel van binnen als van buiten netjes, schoon en opgeruimd is. Werk ook achterstallig onderhoud weg. Mijn huis raakt niet verkocht, ook niet via Funda, is hopelijk snel geen probleem meer.

Zorg voor een andere doelgroep

Als je je woning wilt aanbieden via een traditionele makelaar en Funda trek je een bepaalde doelgroep aan. In principe zitten op Funda veelal de particuliere kopers en mensen die naar je woning kijken om er zelf in te wonen. Bij Zelfwoonhuisverkopen helpen we huisverkopers snel en gemakkelijk hun woning te verkopen. Wij beschikken ook over een andere doelgroep kopers. Dit kunnen investeerders of beleggers zijn die op een andere manier naar je woning kijken. Deze doelgroep kan vaak wel snel kopen en heeft veelal geen voorbehoud van financiering. Een andere doelgroep aanboren kan dus aantrekkelijk zijn om je huis sneller te verkopen!

wij helpen wanneer je huis op funda niet verkoopt

Mijn huis raakt niet verkocht? Zelfwoonhuisverkopen helpt!

Lukt het je met deze tips ook niet om jouw huis te verkopen? Dan kun je Zelfwoonhuisverkopen inschakelen om je te helpen. Mijn huis raakt niet verkocht, is dan al snel verleden tijd. Bel naar 085 – 06 06 027 of stuur ons een e-mail via info@zelfwoonhuisverkopen.nl. Ook voor meer informatie of bij vragen.

 • Snel je huis verkopen
 • Géén makelaarskosten
 • Lege en verhuurde woningen
 • Géén ontbindende voorwaarden
 • Flexibele overdrachtsdatum
Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×