Off market vastgoed aankopen of verkopen

Off market vastgoed aankopen of verkopen: hoe werkt het?

Heb je vastgoed dat je wil verkopen? Of wil je juist vastgoed aankopen? En wil je dit graag off market doen? Zelfwoonhuisverkopen.nl kan je hierbij helpen! Wij kunnen namelijk off market vastgoed aankopen en verkopen. Met behulp van onze kennis en ons grote netwerk van beleggers en investeerders helpen we je nieuwe beleggingspanden te vinden of snel jouw eigen vastgoed te verkopen. Natuurlijk tegen de beste voorwaarden! Ben je benieuwd hoe off market vastgoed aankopen en verkopen werkt? Lees dan snel verder. We vertellen je hier graag meer over.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Off market vastgoed aankopen of verkopen met investeerders

Of je nu off market vastgoed wil aankopen of verkopen, met ons grote netwerk van beleggers en investeerders lukt dit in een mum van tijd. Via onze website ontvangen wij dagelijks off market aanmeldingen van huiseigenaren die graag hun woning willen verkopen. Wij filteren deze leads voor jou, zodat het beste aanbod van beleggingspanden overblijft. Je kunt je gratis inschrijven om off market aanbod te ontvangen. Wil je zelf vastgoed verkopen? Dan nemen wij je alles uit handen. Ook de extra kosten. Wij kopen zelf vastgoed uit onze eigen middelen of via ons netwerk van investeerders. Zo kun je snel jouw vastgoed verkopen zonder voorbehoud en voor een eerlijke prijs. Wil je vastgoed aankopen? Binnen ons netwerk investeerders profiteer je dan van de volgende voordelen:

 • Regelmatig nieuw aanbod van beleggingspanden
 • Je bent geen kostbare tijd kwijt aan het zoeken naar vastgoed, wij leveren het juiste aanbod
 • Wij hebben kennis over en connecties in de markt
 • Je hoeft geen eigen marketingkosten te betalen, want wij leveren de leads
 • Begeleiding en coaching van ons, indien je daarom vraagt

off market vastgoed kopen of verkopen

Begeleiding en coaching van een vastgoedcoach

Wil je weten hoe je de juiste beleggingspanden selecteert? Of hoe je de beste keuzes kunt maken in off market vastgoed aankopen of verkopen? Dan kunnen wij je daar als vastgoedcoach bij helpen. Als vastgoedcoach leren wij je hoe je investeerders vindt, hoe je off market vastgoed aankoopt of verkoopt, hoe je aan deals komt, hoe je de beste financiering vindt en nog veel meer. Ook bieden we je exclusieve off market deals en maken we je wegwijs in ons waardevolle netwerk.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

off market vastgoed kopen

Meer informatie? Neem contact met ons op

Off market vastgoed aankopen of verkopen. Met investeerders en een vastgoedcoach is dit niet moeilijk. En dat biedt Zelfwoonhuisverkopen.nl je. Wil je graag meer informatie over off market vastgoed? Heb je hier nog vragen over? Of wil je direct onze hulp inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 085 – 06 06 027 of stuur een e-mail naar info@zelfwoonhuisverkopen.nl.

 • Snel je huis verkopen
 • Géén makelaarskosten
 • Lege en verhuurde woningen
 • Géén ontbindende voorwaarden
 • Flexibele overdrachtsdatum
Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×