Residentieel vastgoed gezocht?

Wat is residentieel vastgoed?

Ben jij al bekend met de term residentieel vastgoed? Residentieel vastgoed is eigenlijk al het vastgoed waar mensen in wonen. Denk hierbij aan huizen, appartementen, villa’s, maar ook studentenkamers. Ben jij in het bezit van residentieel vastgoed en wil je dit verkopen? Dan kan Zelfwoonhuisverkopen je hierbij helpen. In deze blog lees je hoe wij dit doen.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Snel en zorgeloos jouw residentieel vastgoed verkopen

Wil je jouw residentieel vastgoed verkopen? Met Zelfwoonhuisverkopen verkoop je jouw residentieel vastgoed snel en zonder zorgen. Want bij ons hoef je niet op te zien tegen hoge makelaarskosten, vele bezichtigingen en de extra tijd en onzekerheid die het verkopen van vastgoed met zich meebrengt. Wij helpen je snel jouw vastgoed te verkopen zonder bezichtigingen en voor een goede prijs. Dit doen we in drie stappen.

residentieel vastgoed verkopen en kopen met Zelfwoonhuisverkopen.nl

Stap 1: Een eerste afspraak inplannen

Voordat we aan de slag kunnen met het verkopen van jouw residentieel vastgoed, komen we graag met je in contact. Bel ons, mail ons of vul via onze contactpagina het aanvraagformulier in. We plannen dan een eerste gesprek in, waarin we jouw situatie in kaart brengen. Zo kunnen we je zo goed mogelijk helpen bij het verkopen van jouw residentieel vastgoed.

Stap 2. De waardebepaling

Nadat we elkaar beter hebben leren kennen, gaan we het residentieel vastgoed bekijken. We nemen de mogelijkheden met je door en proberen de waarde van het vastgoed te bepalen.

Stap 3. Het bod

Nu is het tijd om samen met jou te kijken naar een passend bod. Dit doen we binnen onze eigen mogelijkheden en ons netwerk. Accepteer jij het bod dat op jouw residentieel vastgoed wordt gedaan? Gefeliciteerd, jouw residentieel vastgoed is verkocht! Je hoeft je verder geen zorgen te maken over het papierwerk, want dat regelen wij voor je.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Residentieel vastgoed verkopen aan belegger

Onze voordelen

Verkoop jouw residentieel vastgoed met behulp van Zelfwoonhuisverkopen.nl en je profiteert van:

 • Gratis service, geen bijkomende kosten
 • Directe zekerheid en duidelijkheid
 • Geen tussenkomst van een makelaar
 • Executieverkoop voorkomen
 • Snelle en eerlijke verkoop
 • Snelle betaling mogelijk
 • Mogelijkheid tot terughuren eigen woning
 • Alles geregeld

neem contact op met zelfwoonhuisverkopen.nl over residentieel vastgoed

Neem contact op met Zelfwoonhuisverkopen.nl

Kunnen wij jou helpen bij het verkopen van jouw residentieel vastgoed? Bel naar 085 – 06 06 027 of stuur ons een mail via info@zelfwoonhuisverkopen.nl. Je kunt ook het aanvraagformulier op onze contactpagina invullen. Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie over het verkopen van residentieel vastgoed? Neem ook dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

 • Snel je huis verkopen
 • Géén makelaarskosten
 • Lege en verhuurde woningen
 • Géén ontbindende voorwaarden
 • Flexibele overdrachtsdatum
Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×