Voordelen van een stille verkoop van het huis

Wat zijn de voordelen van een stille verkoop?

Je wilt graag jouw woning verkopen. Liever niet via de openbare verkoop, maar via een stille verkoop. Dat kan bij Zelfwoonhuisverkopen. Jouw huis zal niet op de openbare markt verschijnen, maar via een stille verkoop binnen ons netwerk worden verkocht. Wil je weten wat de voordelen van een stille verkoop zijn? Lees dan snel verder. Wij leggen het je uit.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Het huis komt niet op Funda

Wanneer je kiest voor een stille verkoop van jouw huis, zal de woning niet op Funda terecht komen. Dit heeft meerdere voordelen. Ten eerste kijken we vanuit privacy en veiligheidsoverwegingen. Met een stille verkoop voorkom je dat iedereen via de foto’s op Funda bij jou naar binnen kan kijken. Er zal geen te koop bord in de tuin komen. In sommige gevallen geven verkopers de voorkeur aan een stille verkoop. Ten tweede raakt een huis dat te lang op Funda staat, besmet. Mensen zullen er niet meer naar kijken, omdat ze zich afvragen waarom de woning nog steeds niet verkocht is. Er wordt al snel gedacht dat er iets mis is met het huis en dat wil je natuurlijk niet als verkoper. Ten derde kan het zijn dat de woning in een slechte staat verkeert en dat een openbare verkoop lang zal duren. Niet iedere particulier heeft namelijk zin in een kluswoning. Bij een stille verkoop put je uit een ander netwerk die daar doorheen kijkt en snel kan afnemen zonder voorbehouden.

stille verkoop huis, niet op funda

Het pand is schaars

Door jouw huis stil te verkopen, blijft de woning schaars. Het huis wordt niet wijd over de openbare markt verspreid, maar via een klein netwerk verkocht. Een woning dat niet openbaar aangeboden wordt, en dus schaars is, is daardoor interessant. Met een stille verkoop wek je dus veel interesse op bij een kleine groep geïnteresseerden. Dankzij ons netwerk van beleggers, particulieren en investeerders is jouw huis zo verkocht! En dat met de beste voorwaarden zonder enige voorbehouden.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

afspraak bij u thuis voor stille verkoop woning

Het verloop van een stille verkoop

Ben je benieuwd hoe een stille verkoop van jouw huis verloopt? Wij doorlopen altijd drie stappen tijdens het verkoopproces. Onze werkwijze is als volgt:

 1. Het inplannen van een afspraak. We willen natuurlijk eerst met jou in gesprek om jouw situatie in kaart te brengen. Hierdoor kunnen we je zo goed mogelijk helpen.
 2. De waardebepaling. Nadat we elkaar hebben leren kennen en wij weten wat jouw wensen zijn, gaan we de woning bekijken. We nemen samen door wat de mogelijkheden zijn en bepalen de waarde van jouw woning.
 3. Het bod. Tot slot komen we met een passend bod voor jouw huis, nadat we gekeken hebben binnen onze eigen mogelijkheden en ons netwerk. Ben je tevreden met ons bod en accepteer je deze? Dan is jouw huis verkocht!

Bij een stille verkoop is het van belang dat het proces soepel en gemakkelijk verloopt. Zo zullen we streven naar zo min mogelijk bezichtigingen, geen voorbehouden en een snelle verkoop.

zelfwoonhuisverkopen zonder kosten via stille verkoop huis

Ik wil een stille verkoop van mijn huis

Gaat jouw voorkeur uit naar een stille verkoop in plaats van een openbare verkoop? Neem contact op met Zelfwoonhuisverkopen en wij gaan voor je aan de slag! Je kunt contact opnemen door te bellen naar 085 – 06 06 027 of door te mailen via info@zelfwoonhuisverkopen.nl.

 • Snel je huis verkopen
 • Géén makelaarskosten
 • Lege en verhuurde woningen
 • Géén ontbindende voorwaarden
 • Flexibele overdrachtsdatum
Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×