Froukje en Chris uit Den Haag

“We vonden het zonde om ons geld op de bank te laten staan, we wilden hier wat mee doen”

We interviewen het stel Froukje en Chris over de vastgoedcoaching, waar zij nu ongeveer zes maanden in zitten. Er is al een pand aangekocht, een tweede pand in de afrondende fase voor de koop en een derde pand met eerste optie. Een erg positieve samenwerking tot nu toe dus!

Froukje en Chris hebben tot voor kort te maken gehad met vele ‘major life events’ voor zij hun eerste voetstap hebben gezet in het vastgoed. “Wij kochten ons eerste koophuis pas twee jaar geleden” vertelt Froukje. ‘Er kwam steeds iets tussen, waardoor het uitstellen van het kopen van een huis steeds langer duurde.”

Toen zij in wat rustiger vaarwater kwamen begonnen ze om zich heen te kijken naar eventuele opties om vermogen in te investeren. “We vonden het zonde om ons geld op de bank te laten staan, we wilden hier wat mee doen”. Naar aanleiding hiervan ging het stel hun opties onderzoeken en kwam zo uit op bij vastgoed. “Vastgoed sprak ons gelijk het meeste aan, we voelden ons hier echt het meest prettig bij” licht Froukje toe.

Na veel research in het vastgoed kwamen Froukje en Chris een belegger tegen onderweg. “Een vriendin had snel een woning nodig en kwam zo bij een vastgoedbelegger die haar direct een huis kon laten huren” vertelt Froukje. ‘Ik vond dit een interessant verhaal en wilde gelijk meer weten over deze kant van het vastgoed’.

Zo is het balletje gaan rollen en de interesse in het vastgoed groeide steeds meer voor Froukje en Chris. “Ik ben toen Koen en Marlous toen tegengekomen via via. De vastgoedcoaching sprak mij gelijk enorm aan want ik wilde meer weten over het vastgoed. Ik ben iemand die veel twijfelt en afweegt, maar bij Koen en Marlous was ik al snel om voor de vastgoedcoaching” vertelt Froukje. ‘Het feit dat Zo is het balletje gaan rollen en de interesse in het vastgoed groeide steeds meer voor Froukje en Chris. “Ik ben toen Koen en Marlous toen tegengekomen via via. De vastgoedcoaching sprak mij gelijk enorm aan want ik wilde meer weten over het vastgoed. Ik ben iemand die veel twijfelt en afweegt, maar bij Koen en Marlous was ik al snel om voor de vastgoedcoaching” vertelt Froukje. ‘Het feit dat Zelfwoonhuisverkopen naast de coaching ook off market aanbod levert, was de echte doorslag voor mij.”

“We zijn op een hele andere manier naar het vastgoed gaan kijken”

In deze lastige markt is goede ondersteuning enorm belangrijk in het vastgoed vertellen de twee. Het feit dat Zelfwoonhuisverkopen beide kanten biedt maakte het erg interessant. “Het was echt twee vliegen in een klap” vertellen Froukje en Chris. “Het is heel fijn om iemand naast je te hebben in deze markt die van A tot Z met je meedenkt” vertellen ze.

Koen helpt echt met alles mee zegt Froukje. Je moet natuurlijk veel zelf doen maar Koen is echt van alle markten thuis. Koen beschikt over een ruim netwerk en kan dus altijd hulp bieden of aanraden en dit spreekt Froukje en Chris enorm aan. “De integriteit spreekt ons enorm aan, Koen is oprecht blij voor je na een deal en betrekt zicht enorm! We zouden de coaching echt 100 procent aanbevelen” vertellen Froukje en Chris.

Terug naar reviews

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×