Giulio Bamonte uit Den Haag

‘Ik wilde mijn huidige portefeuille uitbreiden naar meer.’

We interviewen een deelnemer van ons vastgoed coaching jaarprogramma.

We spraken Giulio, Italiaans en nu al bijna 13 jaar woonachtig in Nederland. Giulio is oogarts van beroep en sinds drie jaar bezig met het investeren in vastgoed. “Ik was al in bezit van geërfd vastgoed in Italië en ik vond dat ik meer over het vastgoed te weten moest komen” verteld Giulio”.  “Hierom ben ik begonnen mij te verdiepen in de vastgoedwereld. In het vastgoed kun je snel misstappen begaan en ik wilde dit voorkomen, je moet weten waar je mee bezig bent” verteld hij.

Guilio verteld dat enige inlezing in het vastgoed zeker een goede keus is. “Ik begon met het lezen van vastgoedverhalen maar heb ook cursussen gevolgd om mij beter te verdiepen. Ik ben net als bij mijn geneeskunde opleiding, echt bij de basis begonnen. “Ik wilde in eerste instantie mijn huidige portefeuille beheren maar hiernaast wilde ik dit uitbreiden naar meer. Koen kon mij hierbij helpen”. Giulio vertelt dat hij het idee van financiële vrijheid voor zijn gezin in de toekomst te hebben erg aanlokkelijk vond. “Het is een lang traject, dit moet je ervoor overhebben. Ik had het voordeel dat ik het geld niet gelijk nodig had, dus kon dan ook geduldig zijn.”

‘We hebben eerst een paar keer telefonisch contact gehad, en daar was gelijk een goeie klik.’

Giulio begon na zijn verdieping in het vastgoed te zoeken naar de nodige ondersteuning bij het vak. Zo kwam hij bij Koen Overschie uit. “Ik had al van Koen gehoord en had al en aantal stukken gelezen op een website waar ik lid van was.” verteld hij. “Ik zag daar een aantal posts over koen en ik begreep dat hij goed bezig was met vastgoed.” Hierna is Giulio met Koen in contact gekomen. “We hebben een paar keer telefonisch contact gehad, en daar was een goeie klik. Na enige tijd heb ik toen mijn eerst off marketdeal met hem gesloten in Rotterdam vorig jaar.”

‘Je wordt geholpen in de juiste richting van het vastgoed.’

“Ik beveel de coaching van Koen zeker aan.” Zijn coaching is erg praktijk gericht, waardoor je gelijk resultaat ziet. Je gaat echt het veld in.” Een mentor/coach die je hierbij begeleid is erg belangrijk. Vindt Giulio. “Koen kent de markt als de beste en weet wat je wel en niet moet doen.” “Vermogende mensen denken vaak dat ze makkelijk kunnen gaan beginnen met investeren. Maar de juiste begeleiding hierbij is cruciaal. Hierom raad ik de coaching van Koen zeker aan, hij helpt je in de juiste richting met betrekking tot het vastgoed.”

‘We hebben vooraf duidelijke doelen gesteld over wat ik wilde bereiken.’

“De coach (Koen) is erg stimulerend en duidelijk.” Verteld Giulio. “We hebben vooraf duidelijke doelen gesteld over wat ik wil bereiken en de juiste strategieën werden besproken.” Giulio vertelt wel dat je niet alles kan verwachten. “Ik zie het echt zo dat het uit jezelf moet komen en Koen is slechts een mentor die je de goede richting opduwt.” “Ik had bijvoorbeeld laatst bijna een deal gesloten maar heb dit na een verhelderend overleg met Koen toch niet gedaan. Hij adviseerde mij niet door te gaan met de koop.” Het is heel handig dat iemand met ervaring je kan vertellen wat wel en niet handig is vindt Giulio.

Terug naar reviews

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×