Verkoop je huis zelf - Lees hier het succesverhaal van Joke

Het succesverhaal van Joke over haar verkoop van het huis.

Joke woonde eigenlijk heel prettig in haar woning in Schiedam. Maar toen haar dochter Wieneke vorig jaar weer thuis kwam wonen, werd de woning voor hen samen te klein. Ze besloten te verhuizen en schakelden de hulp in van Zelfwoonhuisverkopen. Joke vertelt waarom ze haar huis niet via een makelaar wilde verkopen en hoe zij het verkoopproces via Zelfwoonhuisverkopen heeft ervaren.

“Het voelde gelijk heel goed”

Goede afspraken

“Mensen in mijn omgeving vonden het maar spannend”, vertelt ze verder. “Durf je dat aan om zonder makelaar te verkopen, vroegen ze dan. Of ze riepen: Joh, op dit moment met die huizenmarkt, sla eruit wat je eruit kunt slaan! Maar ik dacht waarom niet, daar komen we samen echt wel eerlijk uit.” Ze liet haar huis taxeren en stelde voor zichzelf een minimumbedrag vast dat ze voor het huis wilde krijgen.

Daarop maakte ze een vervolgafspraak met Koen en was de verkoop snel rond. Joke: “Het was na de tweede keer koffiedrinken al geregeld.” Omdat zowel Joke als Wieneke dagelijks voor hun werk en hobby in de omgeving van Oud-Beijerland zijn, besloten ze samen die kant op te verhuizen. Ze vonden daar na een tijdje zoeken een mooi huis in de buurt. In overleg met Koen werd daarop de sleuteloverdracht gepland. Joke: “Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen.”

“We hebben niet zitten handje klappen of onderhandelen”

Joke geeft nog een voorbeeld. Ze vertelt dat ze met Koen ook afspraken heeft kunnen maken over de inboedel. Ze vertelt: “Ik kon de airco laten hangen, de zonwering, maar ook een grote tafel en kast kon ik laten staan; spullen waarvan ik niet wist wat ik er anders mee zou moeten doen, of waar ik een klusjesman voor had moeten bellen om ze te verwijderen. En Koen gaf me ook meteen aan wat hij daarvoor wilde geven. We hebben echt niet zitten handje klappen of onderhandelen.”

Woning verkopen succesverhaal joke

Gemak, rust en privacy

Als Joke alles samenvat kan ze drie voordelen noemen voor het verkopen van haar huis via Zelfwoonhuisverkopen. “Het is een stukje gemak, denk ik”, zegt ze als eerste. “Dat we samen afspraken hebben kunnen maken over de spullen die ik achter mocht laten. En over de opleverdatum”, zo legt ze het uit. Maar ze noemt ook een stukje “rust en privacy”. Joke: “Dat er geen mensen uit de straat hebben kunnen vragen: Oh, staat je huis te koop? Wanneer ga je weg? Omdat er geen bord op de deur stond.” Dat vond ze heel prettig. “Heel geruststellend, ik hoefde het aan niemand uit te leggen.” “Ik zou het anderen heel erg aanbevelen,” zegt Joke. “Sterker nog”, zo sluit ze af, “ik heb een oude vader die nog in een koopflat woont en ik zou Koen als eerste bellen op het moment dat mijn vader zou moeten verhuizen.”

Ook geïnteresseerd geraakt na dit verhaal? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Denk je erover na om je huis te verkopen? Maar zie je op tegen de makelaarskosten, bezichtigingen, extra tijd en onzekerheid die het met zich meebrengt? Wij helpen je bij de verkoop zonder al deze zorgen. Wij bieden een marktconforme prijs en kunnen snel schakelen! Neem vandaag nog contact met ons op.

 • Snel huis verkopen via bemiddelaar
 • Landelijk actief
 • Géén makelaarskosten
 • Vrijblijvend adviesgesprek
Terug naar reviews

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×