Kevin en Kim

Uiteindelijk zijn we bij Koen en Marlous uitgekomen en dat bleek de
beste keuze!

Tijdens het jaarprogramma hebben wij onze nieuwverworven kennis om kunnen zetten in de aankoop van twee beleggingspanden. Eén pand vonden wij op Funda en de tweede kwam uit ons eigen netwerk.

Wat wij vooral heel fijn vonden is dat je met een vastgoedcoach een klankbord hebt, iemand waar je met je vragen terecht kunt. Het is van groot belang dat je de stappen tijdens het hele aankoopproces allemaal in de goede richting zet.

Het begint met een analyse van het pand dat je op het oog hebt, dan volgen de taxatie en de financiering en als laatste de overdracht bij de notaris. Allemaal stappen die je goed onder controle moet hebben. Tijdens de aankoop van een pand ga je vakmensen inhuren voor onder andere taxatie en financiering. Voor ons was het heel belangrijk dat we daarbij kon putten uit het uitgebreide netwerk van Koen. Dat scheelt ontzettend veel tijd, geld en moeite. Want net zoals wij hebben ervaren in onze zoektocht naar kennis van vastgoed is het vinden van de juiste mensen van groot belang.

Voor de toekomst zijn wij zeker van plan om verder te gaan met beleggen in vastgoed. Het vastgoed jaarprogramma heeft ons er zeker bij geholpen om dan de juiste keuzes te maken. Koen en Marlous zijn integere mensen met heel veel kennis van zaken, ze zijn ervaringsdeskundig en dat is hun grote pré.”

Terug naar reviews

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×