Michael en Fieke uit Amsterdam

Onze sparringpartners heb ik gevonden in Koen en Marlous!

“Ik ben nogal een snelle jongen en Koen moest bij mij zo af en toe de rem erop zetten en stuurde me waar nodig bij. Dat is ook de taak van een goede coach. Mijn laatste aankoop in Rijswijk heb ik gevonden op Funda. Samen met Koen en zijn netwerk hebben we het pand getaxeerd, verbouwd en gefinancierd. We hadden het hele plaatje van A tot Z onder controle en zo kwam er ook een hele goede deal uit.

Een grote pre is dat Koen en Marloes een breed netwerk hebben. Zo’n vastgoed jaarprogramma en de coaching moet je betalen, dat is niet voor niks. We hebben echter zoveel voordeel uit hun netwerk kunnen halen, dat de inleg zich op alle facetten heeft terugverdiend. Je wordt niet alleen gecoacht je hebt ook een sparringpartner, het werkt twee kanten op.

Het vastgoed jaarprogramma is er onder andere voor mensen die hun overwaarde in vastgoed willen beleggen, maar nog helemaal bleu zijn in dit vak. Ik kan iedereen aanraden om Koen als vastgoedcoach in de arm te nemen. Wat ik echt heel erg waardeer in Koen en Marlous, zij verkopen je geen quick rich verhaal, ze zijn reëel. Het zijn hardwerkende mensen, dedicated en serieus bezig met vastgoed. Ze verkopen je geen gebakken lucht, maar echt zoals het is.

Ik ben nu 36 en door Koen heb ik het vertrouwen gekregen dat ik mijn doelen voor mijn 40ste ga halen. Ik wil nu en in de toekomst een lekker leven hebben, veel leuke reisjes maken, goed wonen en voor mijn gezin kunnen zorgen. We willen alles uit het leven halen en passief inkomen draagt daar enorm aan bij.

Terug naar reviews

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×