Rens uit Zeist

Dankzij het vastgoed jaarprogramma heb ik een solide basis gekregen om verder te gaan!

“Als je op internet gaat zoeken naar informatie kom je veel programma’s tegen die van alles suggereren omtrent het vastgoed. Aan die populaire verhalen heb ik niets.

Tijdens mijn eerste gesprek met Koen en Marlous heb ik mijn behoefte kenbaar gemaakt en zij hebben daar een goede invulling aan gegeven. In het vastgoed jaarprogramma tref je elkaar maandelijks en is er ruimschoots tijd om alle vragen die je hebt te bespreken. Er wordt proactief kennis gedeeld en er worden marktontwikkelingen besproken. Ik heb regelmatig contact met Koen en als ik vragen heb of een sparringpartner zoek kan ik hem altijd benaderen.

Tijdens het programma heb ik enkele panden aangekocht. Koen had een bijzonder mooie kans die via Zelfwoonhuisverkopen.nl was binnengekomen. Deze is me aangeboden en hebben we samen geanalyseerd. Na de bezichtigen resulteerde dit in een aankoop. Bij panden die je verhuurt heb ik geleerd dat het van groot belang is goed rekening te houden met het duurzaamheidsaspect en de dynamiek binnen de VVE. Daarbij vind ik het erg belangrijk om persoonlijk contact met de huurders te onderhouden, deze materie is ook in het vastgoed jaarprogramma opgenomen.

Ik heb de kennis waar ik naar op zoek was gevonden in het vastgoed jaarprogramma . Ik heb nu een meer soliede basis om verder te groeien. Daar hebben Koen en Marlous mij geweldig mee geholpen. Bovendien zijn het ontzettend leuke mensen en dat is natuurlijk erg mooi meegenomen!”

Terug naar reviews

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×