Richard van Rijswijk uit Den Haag

Richard van Rijswijk runt al maar liefst 21 jaar een eigen bedrijf maar wilde zich hiernaast gaan verdiepen in het vastgoed. Hij wilde een pensioen opbouwen en meer zekerheid en duurzamer geld genereren.

Ik wist al het een en ander over het vastgoed maar was nog zeker niet ervaren. Ik heb een cursus gevolgd van 3 maanden en wil hiermee aan de slag in de praktijk. De praktische ervaring van Koen was precies wat ik nog zocht.

Ik heb Koen leren kennen via de organisatie waar ik de cursus heb gevolgd. Ze hadden een interview met Koen en Marlous over beleggen in vastgoed. Hun stijl en manier van denken spraken mij aan en ik wilde meer weten. Er zijn genoeg vastgoed coaches, maar de manier van Koen kwam deskundig en overzichtelijk over. Dit was voor mij reden om met hen in gesprek te gaan.

Zijn manier van werken, open, transparant en praktisch- en resultaatgericht sprak mij erg aan. Daarnaast biedt hij je de kans gebruik te maken van zijn off market deals. Hij vertelde mij dat hij een groot netwerk aan beleggers en investeerders had. En zo het vastgoed makkelijk door kon spelen.

Ik zou de coaching van Koen zeker aanbevelen. Het is erg betrouwbaar en professioneel. We hebben nu 2 sessies gehad en verder veel telefonisch en app contact met Koen. Ik begin dus pas net aan de coaching en verwacht dat er nog veel praktische kennis op mij te wachten staat, en ben daarom al erg tevreden over het verloop tot nu toe.

De coaching triggert je om op een andere manier naar vastgoed te kijken, dat vind ik er leuk aan. Je bent geneigd als consument toch anders naar de vastgoedwereld te kijken. Je ziet zonder kennis al snel veel beren op de weg. Koen heeft mij in laten zien dat dit met de juiste strategie, reuze meevalt.

Een mooie eye-opener wat bleef hangen was dat hij mij vertelde; je hoeft er niet zelf te gaan wonen, je moet kijken naar waar je het beste rendement uithaalt. Zo leerde hij mij kijken vanuit een ander perspectief!

Terug naar reviews

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×