Tips om snel je B&B te verkopen

Zo kun je je B&B snel verkopen!

Wil je je B&B verkopen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dat snappen we bij Zelfwoonhuisverkopen.nl maar al te goed. Daarom willen wij je helpen. Het voordeel van je B&B verkopen via Zelfwoonhuisverkopen.nl is dat je geen hoge makelaarskosten hoeft te betalen. En dat scheelt je heel veel geld! Daarnaast nemen wij je alles uit handen, waardoor je zorgeloos je B&B kunt verkopen. We delen hieronder graag wat handige tips met je en leggen je uit hoe je B&B verkopen via Zelfwoonhuisverkopen.nl eruit ziet.

zelfwoonhuisverkopen koen

1. Laat zien dat je je B&B wilt verkopen

Als je je B&B gaat verkopen, is het belangrijk dat je de wereld laat zien dat je B&B te koop staat. Plaats een advertentie op handige websites, maak een eigen website voor je B&B en breng de verkoop van je B&B via andere B&B’s onder de aandacht. Maak ook gebruik van sociale media, zoals Facebook, Twitter of Instagram om potentiële kopers te bereiken. Hoe meer mensen je bereikt, hoe groter de kans is dat er een geschikte koper tussen zit!

2. Zorg voor aantrekkelijke informatie

Met alleen je B&B online zetten, ben je er nog niet. Het is belangrijk dat je voor aantrekkelijke informatie zorgt. Laat bijvoorbeeld zien hoe de omgeving eruit ziet en geef informatie over leuke evenementen of activiteiten in de buurt. Iedere ‘like’ vergroot je bereik, dus goede content is zeker waardevol voor de verkoop van je B&B. Daarnaast raden we je ook aan om een filmpje te maken van je B&B. Dit geeft kijkers de mogelijkheid om naar binnen te gluren. Zorg ervoor dat je B&B opgeruimd is, dat je B&B schoon is en dat er geen mankementen te zien zijn. Dit schrikt potentiële kopers juist af.

huis onderhands verkopen aan Zelfwoonhuisverkopen.nl met Koen

3. Kies voor het gemak van een B&B verkopen via Zelfwoonhuisverkopen.nl

Met de hulp van Zelfwoonhuisverkopen.nl is je B&B snel verkocht. Wij kopen je B&B uit eigen middelen of via ons netwerk van investeerders. Vervolgens kunnen we van je B&B woningen maken, om ook andere mensen te kunnen helpen. Door je B&B te verkopen via ons, kun je je B&B verkopen zonder voorbehouden en voor een eerlijke prijs. Wij bieden je direct zekerheid, veel gemak en beperkte risico’s. Alles nemen we je uit handen, ook de extra kosten. Een B&B verkopen was nog nooit zo eenvoudig!

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

woning onderhands verkopen in de randstad

Neem contact op voor meer informatie

Wil je niet lang in onzekerheid hoeven te zitten en snel je B&B verkopen? Bel naar 085 060 60 27 of stuur een e-mail naar info@zelfwoonhuisverkopen.nl om je B&B te verkopen via Zelfwoonhuisverkopen.nl! Heb je vragen? Of wil je meer informatie over onze werkwijze? Neem ook dan gerust contact met ons op. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen.

Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×