Vastgoed verkopen

Vastgoed verkopen: snel en zonder voorbehoud

Je kunt eenvoudig zelf je vastgoed verkopen. Met behulp van Zelfwoonhuisverkopen heb je geen makelaar meer nodig. Zo bespaar je de aanzienlijke makelaarskosten. Wij brengen particulieren en investeerders bij elkaar en bemiddelen onpartijdig en kosteloos. Heb jij vastgoed dat je wilt verkopen? Wij kopen vastgoed in Nederland tot € 300.000,-. Daar bovenop nemen wij je ook de administratieve afhandeling uit handen. Verkopen via ons betekent: snel zekerheid en weinig gedoe. Wil je meer weten of direct verkopen? Bel ons dan voor een gratis adviesgesprek.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Vastgoed verkopen zonder makelaar

Heb jij vastgoed dat je wilt verkopen? Dan heb je vast geen behoefte aan een dure makelaar. Gelukkig kun zelf ook je vastgoed verkopen via Zelfwoonhuisverkopen. Wij bemiddelen kosteloos en onpartijdig tussen particulieren en ons netwerk van investeerders. Ook kennen wij de markt door en door waardoor we snel kunnen schakelen. We verkopen jouw vastgoed snel en zonder voorbehoud tegen een marktconforme prijs. Dit doen wij voor vastgoed tot € 300.000,- in heel Nederland.

vastgoed-verkopen-zonder-makelaar

Zo verloopt het verkoopproces

Door zelf je vastgoed te verkopen, betaal je geen hoge makelaarskosten. Verkopen via Zelfwoonhuisverkopen biedt je 100% duidelijkheid en zekerheid. Zo heb je snel zekerheid en weinig gedoe. Het verkoopproces ziet er als volgt uit:

 1. Afspraak inplannen: tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen.
 2. Waardebepaling: we inspecteren samen jouw vastgoed om de waarde te bepalen.
 3. Bod: accepteer je ons marktconforme bod? Na de administratieve afhandeling staat het geld snel op je rekening.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

zelf vastgoed verkopen

Waarom naar Zelfwoonhuisverkopen?

Vastgoed verkopen zonder makelaar bespaart je een aanzienlijk geldbedrag. Wij kunnen kosteloos en onpartijdig bemiddelen tussen jou en ons netwerk van investeerders. Hieronder vind je nog meer pluspunten van vastgoed verkopen via Zelfwoonhuisverkopen.

 • Klanten geven ons een 4,8 uit 5
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Geen hoge makelaarskosten
 • Direct persoonlijk contact
 • Snel verkopen via bemiddelaar

contact met zelfwoonhuisverkopen voor vastgoed verkopen zonder makelaar huis

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek

Bespaar op de kosten van een makelaar door zelf je vastgoed te verkopen. Zelfwoonhuisverkopen helpt je graag. Wij bemiddelen kosteloos en onpartijdig tussen jou en ons netwerk van investeerders. Verkoop: snel, zonder voorbehoud en voor een goede prijs. Zo heb je 100% duidelijkheid en zekerheid. Neem gerust contact op voor vragen of het inplannen van een gratis adviesgesprek. Vul hiervoor eenvoudig ons contactformulier in. Bel ons op: 085 – 06 06 027 of stuur een mail naar: info@zelfwoonhuisverkopen.nl.

Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×